Sivas Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine 900 TL’lik Yardım

Sivas Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine 900 TL’lik Yardım
20:52 - Aralık 14 2021 Salı

Sivas Belediyesi başta öğrenciler ve ihtiyaç sahibi kirada oturan vatandaşlar için yeni destek paketini açıkladı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ihtiyaç sahibi olan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi, kirada oturan öğrencilerin kira ödemelerine destek olunması amacıyla Ocak, Şubat ve Mart 2022’de 3 ay içerisinde aylık 300 TL’den toplam 900 TL’lik nakdi yardım yapılacağını açıkladı.

Coronavirüs salgını ve döviz nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerin sayıca artış gösterdiği Türkiye genelinde Sivas Belediyesi’nin bu hamlesi büyük destek ve ilgi gördü.

Binlerce Kişiye Yardım Yapıldı

Başkan Bilgin, bugüne kadar projeler kapsamında binlerce vatandaşa yardım ulaştırdıklarını belirterek, “Bin 200 ailemize gıda yardımı, günlük ortalama 4 bin 800 aileye ekmek yardımı, bin 500 aileye yakacak yardımı, 2 bin 457 aileye kıyafet yardımı, 158 vatandaşımıza da otobüs bileti yardımı yaptık” dedi.

Sivaslılara verilecek olan nakdi yardımın sadece ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar ve kirada oturan üniversite öğrencilerine yapılacağı belirtilirken, diğer yardımların 900 TL’lik yardımdan ayrı olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi