Sivas Belediyesi’nden ATM Önlemi

Sivas Belediyesi’nden ATM Önlemi
20:16 - Aralık 15 2021 Çarşamba

Sivas’ta şehrin dört bir tarafında 7 gün 24 saat hizmet veren fatura ödeme ATM’leri için yeni güncelleme yapıldı. Sivas Belediyesi tarafından mecburi olarak yapılan güncelleme ile KVKK ile ilgili şartların Belediye tarafından yerine getirildiği açıklandı.

Sivaslı vatandaşların Sivas Belediyesi ve iştiraklerine yapacakları her türlü borç ve sorgulamaları 7 gün 24 saat yapabildikleri şehrin farklı noktalarındaki ATM’ler için yapılan güncellemeyle cep telefonu doğrulaması zorunlu hale getirildi. ‘Kişisel Verileri Koruma Kanunu’ nedeniyle, ATM’den borç sorgulama veya borç ödeme yapmak isteyen kişiler SMS ile telefonlarına gönderilecek olan kodu ATM’ye girmek zorunda kalacak.

eDevlet’ten Güncelleme Yapılabilir

Belediye sisteminde cep telefonu kayıtlı olmayan veya eski numarası kayıtlı olan Sivaslıların ATM üzerinden işlem yapabilmesi için cep telefonu numaralarını eDevlet üzerinden güncelleyebilecekleri açıklanırken, vatandaşların bir an önce güncelleme işlemini yapmaları tavsiye edildi.

Sivas’ın çok sayıda noktasında bulunan borç sorgulama ve borç ödeme ATM’leri günün her saati hem kredi kartı, hem de nakit ödeme seçeneğiyle hızlı ödeme imkanı sunuyor. ATM’lerden yapılan işlemlerde ekstra ücret alınmıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi