Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Muhtarlarla Gönül Sofrasında Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Muhtarlarla Gönül Sofrasında Buluştu
14:22 - Nisan 10 2023 Pazartesi

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas merkez mahalle muhtarları ile bir iftar programında buluştu. Başkan Bilgin, Sivas’a hizmet etmek için hep birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Tüm hemşehrilerimizin mutlu bir Sivas’ta yaşamaları için çalışıyoruz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Hilmi Bilgin’in yanı sıra başkan yardımcıları ve mahalle muhtarlarından oluşan 65 kişi, Sivas Belediyesi’nin ev sahipliğinde özel bir restoranda düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Bilgin, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak muhtarlarla sohbet etti ve Ramazan ayını kutladı.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalletin Arslan, deprem felaketi sonrası Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile uzun bir süredir bir araya gelememelerine rağmen, Malatya Doğanşehir’de gösterdiği üstün gayret ve çaba için teşekkür etti. Arslan, “2023 seçimleri önümüzde. Bundan 4 yıl önce, şehrimizin daha iyi hizmet alabilmesi ve önemli katkılar sağlanabilmesi için sizlerden önemli taleplerimiz olmuştu. Bu konuda el birliğiyle ortak çalışma içerisinde Gönül Belediyeciliğini Sivas’a yayarak hizmet ettiniz. Önümüzdeki seçimlerde de yine memleketimize hizmet edecek kadrolar için daha sık istişarelerde bulunmak, bu şehri birlikte ayağa kaldırabilmek için biz muhtarlar olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya her zaman hazırız” dedi.

Başkan Bilgin, muhtarların Ramazan aylarını tebrik ederek, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimin önemine dikkat çekti. “Bizim öncelikli görevimiz bu şehre hizmet etmek. Bize emanet edilen 5 yıllık süreci bitirdikten sonra milletimizin terazisine çıkacağız. Hemşerilerimiz o terazide bizi ve hizmetlerimizi tartacak beğendiyse devam diyecek beğenmediyse yeter diyecek. Bizim için asıl olan 7’den 77’ye milletimize hizmet etmek. Onların gönüllerine girecek, gönüllerini kazanacak ve günün sonunda ‘Allah razı olsun iyi işlere vesile oldular’ diyecek hizmetleri hayata geçirebilmek” diye konuştu.

Başkan Bilgin, muhtarlarla bir arada geçirdiği iftar programında, Sivas’ta yapacakları projeler hakkında da bilgi verdi. Şehrin çeşitli noktalarında yapacakları çalışmalarla Sivas’ın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olacağını söyledi.

Başkan Hilmi Bilgin, “Sivas’ın tarihi, kültürü, turizmi, doğası, ekonomisi ve her alanda daha ileriye gitmesi için çalışacağız. Bu yolda tüm hemşehrilerimizin desteğiyle hareket edeceğiz. Şehrimizin daha güzel hizmetler alabilmesi, her alanda gelişmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve şehrimizin güzelliklerini herkese göstermek istiyoruz” dedi.

Muhtarlar da Başkan Bilgin’e teşekkür ederek, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Bilgin, muhtarların taleplerini de dinleyerek, çalışmalarında dikkate alacaklarını sözlerine ekledi.

Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Bilgin, “Bizim için önemli olan insanlarımızın gönlüne dokunmak, onların hayatını kolaylaştırmak, onları mutlu etmek. Bu nedenle her zaman açık ve şeffaf bir şekilde çalışıyoruz. Muhtarlarımızın desteğiyle ve ortak akıl ile hareket ederek, Sivas’ı daha güzel bir şehir haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

İftar programı sonrasında Başkan Bilgin, muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi