Sivas Ak Parti Milletvekili İsmet Yılmaz “Kaz” Partisinde

Sivas Ak Parti Milletvekili İsmet Yılmaz “Kaz” Partisinde
18:15 - Ocak 31 2020 Cuma

Sınıf arkadaşı olan Binali Yıldırım ve Ak Partiden çok tanıdık isimler ile eğlenceli dakikalar geçiren İsmet Yılmaz Kaz Partisinde çok memnun gözüküyor. Bilindiği üzere Binali Yıldırım ve İsmet Yılmaz Birleşmiş Milletler ihtisas ajansı olan Uluslararası Denizcilik Örgütü tarafından kurulan İsveç Malmö’deki Dünya Denizcilik Üniversitesinde beraber okumuşlardı.

Ankara’da bir otelde verilen Kaz Partisine geniş bir katılım olduğu belirtildi. Alınan bilgilere göre Binali Yıldırım ve Sivas Ak Parti Milletvekili İsmet Yılmaz’ın dışında eski Meclis Başkanlarından Cemil Çiçek, MHP’den flaş bir şekilde ayrılarak Ak Parti saflarına katılan Tuğrul Türkeş ve çok sayıda AK Partili önemli isim katıldı. Kaz Partisinde tüketilen kazların ne şekilde otele geldiği ise oldukça dikkat çekiciydi. İddialara göre Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan kazları memleketinden otele getirtmiş.

Yapılan Kaz partisiyle ilgili siyasetçilerden bir açıklama gelmedi. Kaz partisinin amacı sorulan eski bakanlar ise detaylı bir açıklama yapmasa da kendilerine yapılan bu davetin bir nezaket yemeği olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi