Şişliğinizden bu kadar vazgeçin: Yolda yürüyen kızın yüzüne hapşırdı, geri geldi ve görüntüsünü izledi

Şişliğinizden bu kadar vazgeçin: Yolda yürüyen kızın yüzüne hapşırdı, geri geldi ve görüntüsünü izledi
11:00 - Kasım 10 2020 Salı

Olay, geçtiğimiz Cuma günü okulların hareket saatlerinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diklekent Bulvarı’nda çarşı önünde meydana geldi. Kaldırımda maskesiz yürüdüğü iddia edilen genç kız, 5. sınıf öğrencisi N.Ş.’yi durdurdu. O anlar güvenlik kamerasına takılı kaldı.

Bir süre sonra olayın yaşandığı bölgeye gelen genç kız, güvenlik kamerasına takılan markete girdi. Bu sırada küçük kızın yüzüne hapşıran kişiyi izleyen market işletmecisi, durumu yapan kızın içeri giren genç adam olduğunu fark etmedi. Bakkal işletmecisi, olayı yapan kızla tüm bu anları izledi. Bu kadar şişkinliği bırakan görüntüler, güvenlik kamerasının geri kalanını izlerken ortaya çıktı.

‘Hayır, ne oldu, ne izliyorsun’ dedi

Piyasa operatörü Mehmet Katran, ilk görüntüleri izledikten sonra olayı tam olarak çözemediğini söyledi. Daha sonra ne olduğunu anlayabilmek için diğer görüntüyü izlediğini belirten Katran, “Yandan çıkıyor. ‘Hayır, ne oldu, ne izliyorsun’ dedi. “Bu tür eylemler, haklarını ödeyemediğimiz ve büyük bir özveri ile çalışan sağlık mesleği mensuplarımızın çabaları nedeniyle resmen rezildir.”

Rıdvan Kılıç

ALAKALI HABERLER

Yüzüne hapşırılan maskesiz genç öğrenci hiçbir şey olmamış gibi devam etti

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi