Şişli’de kamyonet dehşet saçtı

Şişli’de kamyonet dehşet saçtı
17:00 - Ekim 4 2021 Pazartesi

Kaza, saat 13.45 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Sarı Çiçek Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan adrese teslimat yapmaya giden 34 HYG 16 plakalı kamyonun şoförü Nahcivan uyruklu Mikayil Mahmudov (26) , yokuş çıktığı esnada aracın frenleri boşaldı.

Kontrolden çıkan araç, park halinde bulunan 34 END 29 VE 34 JA 5155 plakalı 2 araca çarptıktan sonra internet dağıtım kutularını yerinden söktü ve devrilerek yan yattı. Kamyonetin çarptığı araçlardan birini sokak üzerindeki binanın boşluğuna düşerken, diğer araçta da ağır maddi hasar oluşturdu.

Yaşananlara evinin balkonunda bulunduğu sırada şahit olan mahalle sakini Gökmen Tan, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen eden sağlık ekipleri, kaza esnasında sürücünün yanında olan yaralı Veli Karaçay’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Araçtaki sürücü ve diğer bir kişi kazayı yara almadan atlattı.

“Bomba gibi bir sesti neye uğradığımı şaşırdım”

Kaza anına şahit olan Gökmen Tan, “Eşim yemek hazırlamak için mutfağa geçtiği sırada balkona çıkmıştım. Sokağa bakıyordum bir anda bu kamyon yıldırım gibi bir anda gelip bir tane arabayı aşağıya düşürdü ve diğerini de çarpıp ona döndürdü. İki tane aracın arasında bir tane bayan vardı gördüm, şoka girmişti, nasıl kurtuldu bilmiyorum gerçekten Allah korudu. Bomba gibi bir sesti neye uğradığımı şaşırdım” dedi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Doğan Can Cesur – Onur Dursun

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi