Şişli Karakolu önündeki saldırının detayları ortaya çıktı

Şişli Karakolu önündeki saldırının detayları ortaya çıktı
01:00 - Aralık 23 2020 Çarşamba

Şişli Emniyet Müdürlüğü önünde saat 17.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırının detayları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir süredir düşman olan iki ayrı grup kurye motosikleti arasında kavga çıktı. Olayın ardından kavgaya karışan bir grup, diğer grup hakkında şikayette bulunmak için karakola gitti. Şikayet sürecinin tamamlanmasının ardından çıkan grup, şikayet ettikleri grubun karşısına çıktı.

Taraflar arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından diğer gruptaki Muhammet K. belinden çıkardığı silahla havaya ateş etmeye başladı. Şikayete gelen grubun kaçmasının ardından onları kovalayan Muhammet K., bu arada rastgele ateş etmeye başladı. Kişinin tabancasından çıkan kurşunlardan biri, karşı gruptan Batuhan K.’nın karnına isabet etti.

Vurduğu akraba hayatını kaybetti

Batuhan K. kanlar içinde yere düşerken, mermilerden kaçmak için park halindeki bir arabanın arkasına saklanan Ozan T., akraba olduğu öğrenilen Muhammet K. tarafından başından vurularak ağır yaralandı. Olay sırasında karakoldan çıkan polis ekipleri, saldırgan Muhammet K.’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olayın ardından yaralanan Ozan T. ve Batuhan K., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi ve yaralı saldırgan Muhammet K. Dr. Cemil Taşçıoğlu, Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Operasyona alınan Ozan T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırganın kardeşi Emre Tyler Mays’ı da öldürdü

Öte yandan emniyet müdürlüğünün bulunduğu caddede kapsamlı güvenlik önlemi alan polis, çatışan gruplardan 6 kişiyi gözaltına aldı. Saldırganın rastgele ateşi sonucu bir binanın zemin katındaki bir dairenin camına sıçrayan bir kurşun isabet etti. Saldırıyı gerçekleştiren Muhammet K.’nin Şişli Hamidiye Etfal önündeki sedyeyle ambulanstan götürülürken bıçaklanarak öldürülen Emre Tyler Mays’in katili Akın K.’nın erkek kardeşi olduğu da öğrenildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi 7 Ocak.

Doğan Can Cesur – Yunus Emre Şeker – Alper Suat Tutaşı – Ömer Faruk Yıldız

ALAKALI HABERLER

Şişli’de karakol önünde silahlı kavga: 3 yaralı, 6 gözaltı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi