Şiar’ın annesinden kan donduran sözler: ‘Çocuğumu öldürdüğü gibi onun da çocuklarını da öldüreceğim’

Şiar’ın annesinden kan donduran sözler: ‘Çocuğumu öldürdüğü gibi onun da çocuklarını da öldüreceğim’
23:00 - Ağustos 31 2020 Pazartesi

Müge Anlı’nın programında sevgilisi ile annesinin yaşadığı evde yandıktan sonra şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın davası gündeme geldi.

Küçük çocuğun annesi GA, Canlı yayında Müge Anlı’nın ısrarcı sorularına tahammül edemeyerek kan donduran bir itirafta bulundu. Anne GA, “Sevgili Hami K., oğlumu ateşin önünde öldüresiye dövdü, ayağa kalkamadı. Onun öldüğünü sanıyordum. Hami K. üç çocuğumu demir parmaklıklarla taciz etti ”. İtirafı ihbar olarak kabul eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu Müdürlüğü tarafından canlı yayında gözaltına alınan anne GA ve sevgilisi Hami K., Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şiar cinayetini bildiği belirlenen Hami K.’nın annesi Emine K. ve kardeşi Yasin K. da gözaltına alındı. Karakolda işlemleri tamamlanan anne GA, sevgilisi Hami K., Emine K. ve Yasin K., polisle birlikte adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anne GA’nın Kocaali Adalet Sarayı’ndaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildikleri sırada söylediği sözler kan dondurdu. Anne GA adliyeden çıkışta, “Çocuğumu öldürdüğü gibi çocuklarını da öldüreceğim. Bekle, buradan çıkmama izin ver. Ben çocuğuma hiçbir şey yapmadım. Yalan söylemekten tutuklandım, benden ayrılmak istediği için kavga ettik, her şeyi anlatacaktım ”diyen Hami K.’nin annesi Emine K. ise“ Çok pişmanım ben polisi aramadığıma pişmanım ”.

Burak Can Tokyürek

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi