Shenmue 3 Ücretsiz Hale Geldi

Shenmue 3 Ücretsiz Hale Geldi
11:07 - Aralık 17 2021 Cuma

Shenmue 3 ücretsiz hale geldi. Pek çok oyuncu bu oyunu hemen kütüphanesine ekleyerek farklı bir deneyim yaşamaya başlayabilir.

Günümüzde eğlence anlayışında bazı değişiklikler yaşanmaya başladı. Buna göre artık insanlar yalnızca dans ederek veya sohbet ederek eğlenmiyor aynı zamanda birbirleriyle oyun oynayarak da bu anı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. Oyun oynamak, eğlenmenin yollarından birisi. Epic Games Store, her hafta sunmuş olduğu bedava oyunlar ile kullanıcıları karşılarken dünden itibaren yılbaşına kadar her gün ücretsiz oyun dağıtma kararı aldı.

Shenmue 3 Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Shenmue 3 kısa süreliğine bedava oldu. Babasının intikamını almaya çalışan 18 yaşındaki Japon dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki’nin hikayesini konu alan bu oyun, Asya mimarisi tasarımlarıyla ve açık dünyası ile kullanıcıları etkilemeye çalışıyor. Aksiyon, rol yapma ve macera tarzı bir oyun olan Shenmue 3, görev yaparak ilerleme tarzında bir stile sahip. 50 TL’ye satılan bu oyunun kısa süreliğine ücretsiz olmasıyla birlikte kullanıcılar hemen oyuna sahip olarak oynamaya başlayabilir.

Shenmue 3 Ücretsiz

Oyunu oynamak için en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core i5-4460 işlemci, 4 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 650 Ti ekran kartı, 2 GB VRAM, DirectX 11 desteği ve 100 GB depolama alanı belirtiliyor. Önerilen sistem gereksinimleri arasında Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i7-7700 işlemci, 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 1070 ekran kartı gerekiyor.

Shenmue 3 ücretsiz oldu fakat bazı oyuncular şimdiden oyunun nasıl oynandığını merak etmeye başladı. Öncelikle Epic Games Store’a girmek gerekiyor. Siteye girdikten sonra hesaba giriş yapmak, eğer hesap mevcut değilse yeni bir hesap oluşturmak gerekiyor. Bu adımı uyguladıktan sonra kullanıcı hemen ana sayfada yer alan oyun sayfasına giriş yaparak bu sayfa üzerinden oyunu kendi kütüphanesine ekleyebiliyor. Oyunu oynamak isteyen bir kullanıcı Epic Games Launcher uygulamasını kurarak hesabına giriş yaptıktan sonra oyunu kurup oynamaya başlayabilir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi