Şehir Şehir Dolaşarak 100’den Fazla İntihar Girişiminde Bulunan Kişi Sakarya’da Kurtarıldı

Şehir Şehir Dolaşarak 100’den Fazla İntihar Girişiminde Bulunan Kişi Sakarya’da Kurtarıldı
16:50 - Mayıs 30 2025 Cuma

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi, yürekleri ağza getiren bir olaya sahne oldu. Atatürk Bulvarı’nda, bir binanın çatısına çıkan 33 yaşındaki İ.A., çevredekiler arasında endişe yarattı. Olay yerine hızla intikal eden polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yoğun bir çalışma içerisine girdi.

İtfaiye ekipleri, İ.A. için güvenlik önlemleri alırken, polis ve sağlık ekipleri ise onu ikna etmek için çaba sarf etti. Uzun süren ikna çabalarının sonucunda İ.A., çatıdan güvenli bir şekilde indirildi.

Geçmişte de Benzer Girişimlerde Bulunmuş

İ.A.’nın daha önce Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde benzer intihar girişimlerinde bulunduğu, bu girişimlerin sayısının 100’ü geçtiği belirlendi. Olay anında çevredeki insanların tutumları ise dikkat çekiciydi; birçok kişi olayı bir gösteriymiş gibi izleyerek cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi