Second Extinction Ücretsiz Oldu

Second Extinction Ücretsiz Oldu
10:02 - Aralık 22 2021 Çarşamba

Second Extinction ücretsiz hale geldi. Oyuncular hemen oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olarak bu fırsatı hızlı bir şekilde deneyebilir.

Epic Games Store zaman zaman sunmuş olduğu ücretsiz oyun kampanyaları ile biliniyor. Genellikle her hafta bedava oyun kampanyası düzenleyen firma son zamanlarda yılbaşı tatili nedeniyle her gün yeni bir oyun kampanyasına ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra pek çok oyunda indirime giren firma, aynı zamanda 60 TL indirim kuponu da dağıtıyor. Epic Games Store, bu sefer bir oyunu bedava yapmış oldu.

Second Extinction Ücretsiz Hale Geldi

Epic Games Store, 40 TL değerindeki erken erişim oyunu olan Second Extinction’u bedava yaptı. Oyuncuların faydalanabileceği ücretsiz olan aksiyon dolu bu oyun, hem eşli hem de çok oyunculu bir şekilde oynanabiliyor. Birinci şahıs nişancı türünde oynanan bu oyun savaş temasına sahip. Oyunda amaç yaratıklara karşı savaşmak. İster tek ister arkadaşlarla birlikte savaşılabiliyor. Oyun stres atmak için birebir eğlence sunuyor.

Second Extinction Ücretsiz

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 10 64 bit işletim sistemi, Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 3 1300X işlemci, 12 GB RAM NVIDIA GeForce GTX 780 veya AMD R9 280 ekran kartı, 3 GB VRAM ve 30 GB depolama alanı bulunuyor. Önerilen sistem gereksinimlerini incelediğimizde oyun için Intel Core i7-4770 veya AMD Ryzen 5 1600X işlemci, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon Vega 56 ekran kartı, 8 GB VRAM ve 50 GB depolama alanı gerekiyor.

Second Extinction ücretsiz olsa da nasıl alındığı merak edilen bir diğer konu olarak bizleri karşılıyor. Oyuna sahip olmak isteyen bir kullanıcı öncelikle Epic Games hesabına sahip olmalı. Eğer hesabı yok ise web sitesi üzerinden oluşturabilir. Sonrasında Epic Games Store’da oyunun bulunduğu sayfaya girmek gerekiyor. Oyunun olduğu sayfaya girdikten sonra oyunu kütüphaneye eklemek ve sonrasında Epic Games Launcher uygulaması üzerinden oyunu kurup oynamak yeterli oluyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi