Sayıştay, Sivas Belediye Başkan Yardımcısının Maaşında Fazlalık Tespit Etti!

Sayıştay, Sivas Belediye Başkan Yardımcısının Maaşında Fazlalık Tespit Etti!
14:20 - Kasım 11 2021 Perşembe

Sayıştay denetçisinin Sivas Belediyesinde yapmış olduğu araştırma neticesinde önemli verilere ulaşıldı. Denetçinin yapmış olduğu araştırma neticesinde Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman’ın maaşında fazlalık olduğu tespit edildi!

Ülkemizde en genç belediye başkan yardımcıları arasında yer alan Ahmet Duman’ın aldığı maaşta fazlalık olduğu tespit edildi. Sayıştay denetçisinin bir süredir yapmış olduğu araştırma neticesinde Ahmet Duman’ın maaşında fazlalığa rastlanıldı. Bu arada fazla maaş ödemesine dair henüz rapor oluşturulmamışken bu meselenin mahsuplaşarak kapatılmasına olasılığının bulunduğu da ifade ediliyor.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duran’ın maaşının 12 bin TL civarında olduğu biliniyor. Öte yandan yapılan araştırma neticesinde Duran’ın yaklaşık olarak 11 bin TL civarında fazladan ödeme aldığı ifade ediliyor. Yani bir IPHONE parası kadar fazladan maaş aldığı tespit edilen Ahmet Duran’ın bu parayı iade etmesinin de beklenildiği belirtiliyor!

4 Müdür Daha Mı Gidecek?

Daha önce hazırlanan rapor doğrultusunda Sivas Belediyesinde görevden almalar yaşanılmıştı. Sayıştay raporunda yer alan açıklamaya göre Belediye bünyesinde görev alan Zafer Demirok, Mustafa Mermer, Nevzat Öztürk ve Kamil Aydındağ müdürlüklerinden alınmıştı. Bu arada bazı mühendislerin de görevlerinde değişiklik yaşanmıştı. Edinilen yeni bilgiye göre 4 müdürün daha benzer durumlarla karşılaşma olasılığının bulunduğu belirtiliyor!

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi