Şarlkışla’da Mor Çiçekli Tarla Görenleri Büyüledi

Şarlkışla’da Mor Çiçekli Tarla Görenleri Büyüledi
13:36 - Haziran 10 2019 Pazartesi

Şarkışla ilçesinde yer alan tarladaki mor çiçekler; görenlerin buraya akın etmesine neden oldu. Görülmeye değer mükemmel bir güzelliğin oluşması; bölgeye çok sayıda vatandaşın gelmesine de neden oldu. Tarlanın karayolunun yanında olması; gelip geçenlerin bu karayolunda park etmelerini de neden oldu. Böylece karayolunda çokça park etmiş araç da bulundu.

Şarlkışla’da Mor Çiçekli Tarla Görenleri Büyüledi

Tarlada açan mor renkli çiçeklerle fotoğraf çektirmek isteyen doğaseverler; güzel anlar yaşadı. Karayolundan o sırada tesadüf bir şekilde geçen gelin ve damat çifti de bu güzel fırsatı kaçırmadı. Düğün salonuna gitmek amacıyla yoldayken bu doğal güzelliği gören düğün konboyu tarla kenarında mola verdi. Düğün davetlilerin ve gelin ile damadın tarlada fotoğraf çektirmeleri de güzel görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Hande ve Ramazan Yörük çifti; fotoğraf çektirmek amacıyla tarlaya girdiklerini belirtirken; burayı tesadüfen bulduklarını söylediler. Mor çiçekler açan tarlayı çok beğendiklerini belirten vatandaşlar; adeta tarlada fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Bu doğal güzelliği ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar; çokça fotoğraf çektirdiler. Tam anlamıyla tablo gibi olan bu doğal güzelliği görmek için bölgeye çok sayıda vatandaşın gittiği de belirtildi.

 

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi