Samsung Galaxy Tab A8 10.5 Özellikleri ile Tanıtıldı

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 Özellikleri ile Tanıtıldı
11:16 - Aralık 16 2021 Perşembe

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 tablet modeli özellikleri ile birlikte duyuruldu. Yeni model pek çok kaliteli özelliği müşteriler ile buluşturuyor.

Samsung, günümüzün en popüler donanım üreticilerinden birisi olarak bizleri karşılıyor. Firma, teknoloji alanında yaptığı yenilikler ile bilinirken bunun yanı sıra pek çok etkili telefon modelleri ile de ön plana çıkıyor. Örnek vermek gerekirse Samsung yakın zamanda katlanabilir telefon modellerini tanıtmıştı. Firma şimdi de yeni bir tablet modelinden söz ediyor.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 Teknik Özellikleri

Samsung’un yeni tablet modeli olan Galaxy Tab A8, bir önceki modeline göre oldukça iyi özellikler sunuyor. 10,5 inç ekrana sahip olan tabletin 192 x 1200 TFT panel ekranı bulunuyor. 16:10 en boy oranına sahip ola bu cihazda Android 11 işletim sistemi bulunuyor. Arayüz One UI 3 olarak bizleri karşılıyor. 508 gram ağırlığındaki bu cihaz 8 MP arka kameraya sahip iken buna ek olarak 5 MP ön kamera ile kullanıcılara merhaba diyor.

Samsung Galaxy Tab A8

Tablet RAM ve depolama olarak farklı seçenekler sunuyor. 3 GB ve 4 GB RAM seçeneklerine sahip olan tablet modelinin 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği kullanıcılara yansıyor. MicroSD kart desteği de bulunan cihazda kullanıcılar 1 TB’a kadar hafıza kartı yerleştirebiliyor. Samsung Galaxy Tab A8 işlemcisiyle de öne çıkan bir model. Buna göre model içerisinde 8 çekirdekli Unisoc Tiger T618 bulunuyor.

7.040 mAh pil kapasitesine sahip olan cihazda 15 watt hızlı şarj desteği bulunuyor olsa da kutu içerisinde yer alan adaptör 7,5 watt hızlı şarj desteğine sahip. 15 watt hızlı şarj desteği için bu desteğe sahip bir adaptörün kullanılması gerekiyor. LTE ve Wi-Fi 5 teknolojisini destekleyen cihazda Bluetooth 5.0 teknolojisi de yer alıyor. Gri, gümüş ve pembe olarak kullanıcılarını karşılayacak olan cihazın fiyatı 230 euro olarak belirtildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi