Samsung Galaxy A03 Core Özellikleri Duyuruldu

Samsung Galaxy A03 Core Özellikleri Duyuruldu
11:23 - Kasım 16 2021 Salı

Samsung Galaxy A03 Core özellikleri ile birlikte duyuruldu. Yeni akıllı telefon, kullanıcılara pek çok imkan tanıyor. İşte modelin sunduğu özellikler.

Samsung, dünyanın en popüler telefon üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda katlanabilir telefon olan Samsung Galaxy Fold serisine yeni model ekleyen firma, şimdi de yeni bir modelini müşterilerine duyurdu. Yeni duyurulan akıllı telefon daha çok giriş seviyesi telefon arayanlara hitap ediyor.

Samsung Galaxy A03 Core Özellikleri

Oldukça düşük özelliklere ev sahipliği yapan Samsung Galaxy A03 Core, sunmuş olduğu bazı özellikler ile beraber güçlü bir verimlilik sağlamaya çalışıyor. Modelin sunmuş olduğu özelliklerden birisi bellek olmakta. 2 GB RAM belleğe sahip olan Samsung Galaxy A03 Core, 32 GB depolama alanını bünyesinde barındırıyor. Akıllı telefonun kamerasını incelediğimizde 8 MP arka kameraya ve 5 MP ön kameraya sahip olduğu görülüyor. Buna ek olarak telefonun kamerasının 1080 piksel 30 FPS çekim yapabilme imkanı olduğu belirtiliyor.

Samsung Galaxy A03 Core Özellikleri

Samsung Galaxy A03 Core özellikleri konusunda söz ederken biraz da ekranından bahsetmek istiyoruz. Modelin 6,5 inç HD+ ekranı bulunuyor. Infinity-V ve TFT LCD ekran özelliklere sahip olan telefon, en iyi deneyimi kullanıcılarına yaşatmayı hedefliyor. 28 nm Unisoc SC9863A işlemcisine sahip olan telefonda 4 çekirdek 1,6 GHz ve 4 çekirdek 1,2 GHz CPU bulunuyor. Akıllı telefonun pil gücünden söz etmek gerekirse modelde 5.000 mAh pil kapasitesi yer alıyor. Bu da telefonun uzun süre şarjının gittiğini gösteriyor.

LTE bağlantısına sahip olan telefonun mavi ve siyah renk seçenekleri müşterilerini karşılıyor. LED flaşa sahip kamerası ile karşımıza çıkan modelin Bluetooth, WLAN ve USB gibi özellikleri de yer almakta. NFC desteğini içerisinde barındırmayan Samsung Galaxy A03 Core giriş segment bir telefon olduğu için daha çok giriş seviyesi uygun fiyatlı telefon arayan kullanıcıları karşılıyor olmakta. Ürünün fiyatı 85 dolar olarak açıklanıyor. Yani ülkemizdeki fiyatı vergisiz 850 lira olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi