Samsun’da Pitbull terörü

Samsun’da Pitbull terörü
10:00 - Ekim 8 2020 Perşembe

Olay, Samsun’un Havza ilçesine bağlı Memduhiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 11 yaşındaki Tuğba Kaplan ve arkadaşlarıyla oynarken parkın yanındaki bahçedeki köpekleri sevmek istediler. Evin bahçesine bağlı olmadığı iddia edilen 3 pitbull köpeğin saldırısına uğrayan Tuğba Kaplan, çevredeki insanların yardımına gelmesinin ardından ölümden kurtuldu. Kanlar içinde kalan kız, Havza Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve ilk müdahalesinin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Samsun’daki hastanede tomografi çekilerek müdahale edilen Tuğba Kaplan, daha sonra ambulansla Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaşadığı dehşeti anlatan Tuğba Kaplan, arkadaşlarıyla birlikte parka gittiğini ve arkadaşının köpekleri sevmeye gidip kapıyı açmasıyla köpeklerin onu ısırmaya başladığını ve içeri sürüklediğini söyledi.

Tuğba Kaplan’ın babası Metin Kaplan, “Çocuklar parka gidiyorlar. Parka gittiklerinde kapıyı açıyorlar. Köpek gelip ısırıyor. 3-4, 5 pitbull köpek. Merkezde besliyor. şehir. Utanç değil mi? Şikayet ediyorum. “

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhammer Ay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi