Rıza Çalımbay sakat oyunculardan yana dertli

Rıza Çalımbay sakat oyunculardan yana dertli
17:42 - Haziran 17 2020 Çarşamba

Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay antrenmanın bitiminde Sivasspor resmi web adresine özel açıklamalar yaptı.

Denizlispor maçında istedikleri futbolu sahaya yansıtamamalarına rağmen 3 puanı aldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Rıza Çalımbay, tam anlamıyla hazırlanamadıklarını ve bu durumun tüm takımlar için geçerli olduğunu söyledi. Rakibin 10 kişi kalmasının işlerini kolaylaştırdığını söyleyen Çalımbay, hazırlık maçı oynayamamanın oyuncularını maç temposuna alışma anlamında zorladığını söyledi.

Haftasonunda oynanacak olan Konyaspor maçının büyük öneme sahip olduğunu hatırlatan Çalımbay, bu maçta tek sıkıntının eksik oyuncular olduğunu vurguladı. Mert Hakan Yandaş’ın büyük ihtimalle bu maçta forma giyemeyeceğini söyleyen Çalımbay, Andrade, Yatabare, Hakan Arslan ve Ziya Erdal’ın ise durumlarının maç günü belli olacağını söyledi. Emre Kılınç’ın ise cezası sebebiyle sahada olamayacağını hatırlatan Teknik Direktör Rıza Çalımbay herşeye rağmen Konyaspor deplasmanından en az 1 puanla dönmek için herşeyin yapılacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi