Sakarya’da freni bırakılan kamyon eve girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Sakarya’da freni bırakılan kamyon eve girdi: 1 ölü, 2 yaralı
21:12 - Haziran 10 2020 Çarşamba

Kaza Hendek’in Bayraktepe İlçesi’nde meydana geldi. Elde edilen bilgiye göre Bayraktepe İlçesi’nde rampadan inen ve plakası henüz belirlenmemiş sondaj kamyonunun freni serbest bırakıldı. Freni boşaltılmış olan kamyon virajı alamadığında fındık bahçesine girdi. Kamyonu durduramayan sürücü, fındık bahçesinin yanındaki evin duvarına çarpmayı bırakabildi.

Kazayı gören çevre sakinleri yetkililere bilgi verdi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) ekipleri gönderildi. Duvarı kıran kamyonun altında ölen Ruhinaz Mutlu adlı kadın hayatını yitirirken, henüz öğrenilmemiş olan 10 yaşındaki torunu Elif Naz Mutlu ve kamyon şoförü yaralandı. Kazadan sonra 2 yaralı hastaneye kaldırıldı ve tedavi edildi. Kamyonun altında kalan Ruhinaz Mutlu’un cansız gövdesi, ekiplerin uzun çabaları sonucunda bölgeden çıkarıldı ve morga çıkarıldı.

Kazada hayatını kaybeden kadının akrabaları sinir krizi geçirirken, savaş alanına geri dönen sahne de havadan izlendi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Burak Can Tokyürek – Orkun Kaya – Mustafa Özdemir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi