Sahte Rakıdan Ölenlerin Sayısı 4’e Yükseldi

Sahte Rakıdan Ölenlerin Sayısı 4’e Yükseldi
19:57 - Aralık 15 2021 Çarşamba

Sivas’ın Zara ilçesinde sahte rakı içtikten hemen sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 10 kişiden 4’ü öldü. Dün B.E. isimli vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından bugün sabah saatlerinde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören bir hastanın daha hayatını kaybettiği açıklandı.

Sahte rakı nedeniyle gözaltında bulunan 2 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği açıklanırken, yetkililerin olayı yakından takip ettikleri ve olayla ilgili adli sürecin yürütüldüğü açıklandı. 6 kişinin hastanede tedavi gördüğünü açıklayan yetkililer, 4. kişinin bugün sabah saatlerinde durumunun ağırlaştığını ve hayatını kaybettiğini doğruladı.

6 Kişinin Tedavisi Sürüyor

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi gören G.K.’nin hayatını kaybetmesiyle hayatını kaybeden sahte içki mağdurlarının sayısı 4 oldu.

Sahte rakı olaylarının yılın son günlerinde artış gösterebileceği beklentisiyle hareket eden güvenlik güçleri ise olası sahte içki mağduriyetlerini önlemek için çeşitli istihbarat ve araştırmalara dayanarak çalışmalarını sürdürüyor. Sivas’ta özellikle sahte rakı üretim ve tüketiminin çok fazla olmadığı tahmin edilmesine rağmen mevcut sahte içkilerin Sivas’a nereden ve nasıl ulaştırıldığı konusunda henüz güvenlik güçlerinin araştırmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi