Sahipsiz koyunlar polise emanet

Sahipsiz koyunlar polise emanet
17:37 - Haziran 2 2019 Pazar

Sahiplerinin bulunması için araştırma yapılması sırasında keçi ile 4 koyunun kaybolmaması amacıyla polis keçi ve koyunların başlarında nöbet tutarak; onların tekrar kaybolmasını önledi.

Sivas – Erzincan karayoluna çıkan 1 keçi ve 4 koyun trafiğin akışında tehlikeli durum oluşmasına neden oldu. Bu durumun polise bildirilmesi üzerine kaça sürüye ilk müdahaleyi trafik polisleri yaptı. Sürüsünden ayrılarak karayolu güvenliğini riske atan keçi ve koyunlar; çalınma ihtimali göz önünde bulundurularak asayiş ekiplerine devredildi.

Sahipsiz Koyunlar Polise Emanet

Keçi ve koyunların asayiş ekiplerine devredilmesinin ardından Polis Ekipleriyle sürü arasında bir süre kovalamaca da yaşandı. Kısa süreli bir kovalamacanın sonrasında hayvanların kontrol altına alındığı bildirildi. Bölgedeki bir site içerisinde yer alan bahçeye alınan hayvanların tekrar kaybolmaması için is polis nöbet tuttu.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasında görevli olan polisler; keçi ve koyunların tekrar kaybolmaması için yoğun bir çaba sarf etti. Söz konusu sürünün sahipleri ise henüz bulunamadı.