Sağlık Platformu hastanedeki saldırganlara tepki gösterdi

Sağlık Platformu hastanedeki saldırganlara tepki gösterdi
15:21 - Nisan 14 2021 Çarşamba

Dün gece Sivas Numune Hastanesinde yaşanan sağlık çalışanları ve güvenlik personeline şiddet olayı ile ilgili olarak Sivas Sağlık Platformu tepkisini ortaya koydu.

Dün gece Sivas Numune Hastanesinde meydana gelen olayda yaralı Y.Ö.’nün yakınları, sağlık personeli tarafından Y.Ö’ye gerektiği gibi tedavi uygulanmadığını öne sürerek sağlık personeline ve güvenlik görevlilerine saldırmış ve olay esnasında birçok tıbbi cihazda zarar görmüştü. Yaşanan bu olay üzerine açıklama yapan Sivas Platformu ve Sivas-Erzincan Tabip Odası Başkanı Dr. Ömerül Faruk Güzelimdağ, yaşanan olayı şiddetle kınadıklarını belirterek bu tarz olayların önüne geçilebilmesi adına yapılması gereken her şeyin bir an önce yapılmasını istedi. Güzelimdağ, sağlık çalışanlarının çok yorulduğunu ve bu tür hadiselerin kendilerini çok fazla etkilediğini belirtti.

Öte yandan saldırgan 9 kişinin emniyette verdikleri ifade de pişman olmadıkları, utanılacak bir şey yapmadıkları ve sağlıkları için kavga ettikleri tarzında savunmalar yapmaları herkesi hayrete düşürdü.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi