Sağlık Bakanı Koca’nın açıklamasına rağmen İstanbul’daki dehşet verici görüntüler

Sağlık Bakanı Koca’nın açıklamasına rağmen İstanbul’daki dehşet verici görüntüler
11:00 - Temmuz 1 2020 Çarşamba

Türkiye’de korona virüsü ile mücadele bağlamında alınan önlemler sayesinde yaklaşık 3 ay sonra normalleşme adımları atıldı. Çağrıların gelişiyle, 1 Haziran’dan itibaren uygulamaya konulan normalleşmeden sonra uyulması gereken kurallara ve önlemlere rağmen İstanbul’un Arnavutköy, Esenyurt, Esenler, Avcılar ve Üsküdar gibi çeşitli bölgelerinde toplanan gruplar bir araya gelmeye başladı. askerin vedası.

ALAKALI HABERLER

Bakan Koca asker göndermeye veda etti:

Bu nedenle, 81 il valiliğine İçişleri Bakanlığı tarafından “askerleri göndermek” için önlemler almaları talimatı verilmiştir. Ancak, İstanbul’da istenmeyen görüntüler artmaya devam ettikten sonra, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabı, “COVID-19 önlemlerine uymadan yapılan asker veda haberlerini giderek daha fazla görüyoruz. Bu şekilde hile yapanlar kendilerini sevmez veya arkadaşlarıyla arkadaş olmazlar. Hangi arkadaşının ulusal görevinin pozitif teşhisi ile başlayarak cevap verdi, hangi arkadaş istiyor? ”

Sosyal mesafeyi göz ardı ettiler ve halay yaptılar

Kalabalık gruplar, mega kentin çeşitli bölgelerinde toplandı ve tüm uyarılar, açıklamalar ve tepkiler, yüksek sesle müziğe rağmen bir maske takıp sosyal mesafe kurallarını göz ardı ederek halay etmeye başladı. Düzinelerce binanın ortasında havai fişek fırlatan dergiler meşalelerle doluydu.

Trafik ve patinaj yollarını kapattılar

Eğlencelerden sonra grup araçlarına bindi ve konvoylarda trafiğe gitti. Bir süre sonra, trafiğe giden yolu kapatan gruptaki gençler, araçlarından inerek yolun ortasındaki orduya gidecek arkadaşlarını attılar. Yollarda dört sinyal yakarak şeritlere dağılan grup, trafiği yavaşlattı ve hem vatandaşların hem de vatandaşların hayatlarını tehlikeye attı. Magandalar kaybolmuş, başını belaya sokmuş, kelimenin tam anlamıyla mega şehre altın getirmiş.

Güvenlik magandasının peşinde

Şehre toz katan dergiler, tüm bunları kaydetti ve sosyal medyada paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yolu kapatan ve trafiği tehlikeye atan, savrulup çevreyi rahatsız eden dergileri yakalamak için çalışmaya başladı.

Doğan Can Cesur

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi