Saadet Partisi’nin Sivas Mitingi Büyük Bir Katılımla Gerçekleştirildi

Saadet Partisi’nin Sivas Mitingi Büyük Bir Katılımla Gerçekleştirildi
21:37 - Mart 17 2019 Pazar

Sivas’ta gerçekleştirilen mitingde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Sivas’ta belediye başkan adayı ile birlikte programa katıldı. Mitinge katılan on binlerce kişiye seslendi.
Saadet Partisi’nin Sivas Mitingi Hayrolsun inşallah! Sloganı ile yapıldı

31 Mart seçimleri kapsamında Sivas’ta yapılan mitingde Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Mehmet Zahit Tokgöz yapmış olduğu konuşmada “Siyasi atmosferin yoğun yaşadığımız şu günlerde sayıları gayet azalsa da bir kısım insanın, üzerimize yönelttiği tamamen zanna dayalı ithamları anlamakta güçlük çekiyor, bu insanlar için üzülüyoruz” dedi.

Melih Seçilmiş,”Hizmet etmeye talibiz.”

Sivas Belediye Başkan Adayı Melih Seçilmiş yapılan büyük Sivas mitinginde yaptığı konuşmasında, Sivas’a ve Sivas halkına sonuna kadar hizmet edeceklerini ve bu göreve talip olduklarını belirterek, “Görev verilmesi halinde projelerimizi hayata geçireceğiz. Projelerimizin tanıtımında değerli esnaf teşkilatımızın başkanları ile bir araya getiren Sayın Köksal’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mevcut İktidar Halkın Sıkıntılarına Çözüm Getiremiyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu AK Parti’nin artık halkın sorunlara çözüm olmadığını ve halkın da artık bunu açıkça ortaya koyduğunu, bunun için de 31 Mart yerel seçimlerini bir savaş havasında yapmaya çalıştıklarına dikkat çekerek yaptığı konuşmasında, “Biz iktidarı kötülük olsun diye eleştirmiyoruz. Biz dostça, ülkede yaşanan problemler bilinsin, onlara çözüm yolu bulunsun diye bunları söylüyoruz. Bugün hakikaten ülkemiz çok ciddi problemlerle karşı karşıya. Bizim derdimiz, onların da 81 milyon insanımızın da müreffeh, huzur içinde bir ülkede yaşamalarıdır” diye konuştu.

Karamollaoğlu,”Yerel seçimlerin en iddialı partisi biziz.”

Yerel seçimlere yaklaşırken adaylarına ve yapılan çalışmalara bakıldığında en iddialı partinin kendileri olduklarını ve seçilen adaylarının da bunu ispatladığını belirten Karamollaoğlu, “Biz 81 ilin tamamında, tüm ilçe ve beldelerde belediyeleri kazanmak için seçime girdik. Biz bu ülkenin, bu memleketin, hatta bu dünyanın daha huzurlu, daha müreffeh bir ülke ve dünya olabilmesi için sağlam prensipleri olan bir anlayışa sahibiz. Biz Milli Görüşçüyüz. Biz herkese kucağımızı açtık. Bunun da toplumda bir karşılığı olunca birileri bizi ısrarla bir yerlerle irtibat halinde göstermeye çalışıyor. Ama onlar yanlış düşüncedeler. Milletimiz bizi bilir” şeklinde konuştu.