Rize’de inanılmaz olay!

Rize’de inanılmaz olay!
21:00 - Ekim 14 2020 Çarşamba

Olay, merkezin Piriçelebi Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta seyyar satıcı olan bir vatandaş, rögar kapağından gelen gürültüyü duyarak kapağa gitti. Kapağın altında “Kurtar beni” sesini duyan vatandaş, hemen polisi ve itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen ekipler rögar kapağını çıkarıp 30 yaşındaki ED’yi bulunduğu yerden çıkardı. ED’nin kendisine oraya nasıl gittiğini soranlara, 4 kişi tarafından kaçırıldığını, ellerinden kurtularak dere yatağı vasıtasıyla rögar deliğine girdiğini ve ardından merkeze yürüdüğünü söylediği öğrenildi.

“Beni kaçırdılar” diye yardım istedi

Olayın olduğu sırada orada bulunan ve acil servisin “Beni kaçırdılar” dediğini duyduğunu belirten Mustafa Beşiktepe, “Burada kestane satıyordum. Oradan adam “Kurtar beni” diyerek kapağa vurdu. Ekiplere hemen haber verdim. Ekipler gelip onu kurtardı. Beni özlediler dedi, gerisini bilmiyorum. Buraya girme şansı yok. Kesinlikle başka bir yerden girdi ”.

Menholden çıkarılan acil servis, Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan durumdan şüphelenilen vatandaşlar, ekipler olay yerinden ayrıldıktan sonra rögar kapağını tekrar açarak, cep telefonlarının yanıp sönmesi ve bağırmasıyla başka biri olup olmadığını kontrol etti.

Hasan Fehmi Demir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi