Rize’de aynı aileden 6’ncı kişi corona virüs salgını nedeniyle 1 ayda hayatını kaybetti

Rize’de aynı aileden 6’ncı kişi corona virüs salgını nedeniyle 1 ayda hayatını kaybetti
15:00 - Aralık 18 2020 Cuma

Burak Genç, 1 ay önce yaşadığı İstanbul’da yakalandığı Corona virüsü (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti. 24 yaşındaki çocuğun cesedi memleketi Gürgen’in Güneysu köyüne defnedildi. Aynı Covid-19 ile tedavi gören Genç’in babası 49 yaşındaki Muhammet Genç, oğlundan 4 gün sonra hayatını kaybederek Gürgen köyünde oğlunun yanına defnedilirken, Muhammet Genç’in 53 yaşındaki kardeşi İbrahim Genç 4 Aralık’ta öldü ve kardeşi ve yeğeni hemen yanına gömüldü.

Öte yandan Burak Genç’in cenazesine katılan yakınlarından 12 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı ve vakit kaybetmeden tedavilerine başlandı. Cenazede Covid-19’a yakalanan 12 kişiden 36 yaşındaki Bünyamin Genç, 1 Aralık’ta hayatını kaybederken, hastanede tedavi altına alınan ve oğlunun hastalığı olan 58 yaşındaki babası Ali Genç, kendisinden saklandı. , 11 Aralık’ta Covid-19’a yenik düştü.

11 Aralık’ta kardeşi Ali Genç’i kaybeden 53 yaşındaki Fatma Duman, 17 Aralık’ta hayatını kaybetti. Aynı aileden 6 kişinin de Covid-19 nedeniyle 1 ayda toprağa verildiği öğrenildi, Fatma Duman’ın kız kardeşi Aysel olduğu öğrenildi. İstanbul’daki bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Peçe, hayatının hala tehlikede olduğunu söyledi.

Hasan Fehmi Demir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi