Rıza Hoca Petrocub maçı öncesinde açıklamalarda bulundu

Rıza Hoca Petrocub maçı öncesinde açıklamalarda bulundu
20:10 - Temmuz 25 2021 Pazar

DG Sivasspor’un Petrocub müsabakası için hazırlıkları devam ederken tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hafta içinde alınan 1-0’lık Petrocub mücadelesinin ardından yurda dönen yiğidolarda rövanş mücadelesi için hazırlıklar da tüm hızıyla devam ediyor. Bugün gerçekleşen idmanda genel olarak top kapma ve pres çalışmaları gerçekleştiren oyuncular idman sonunda maç yaptı. Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rıza Hoca, Petrocub müsabakası için tam konsantre olduklarını ve bu maçı da kazanarak taraftarlara büyük bir hediye vereceklerini söyledi. Takımdaki sakatlıklar ile ilgili de bilgi veren Çalımbay her oyuncunun mutlaka alternatifi olduğunu ve bu nedenle ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Öte yandan 29 Temmuz’da oynanacak DG Sivasspor-Petrocub maçının hakeminin Rusya vatandaşı Kirill Levnikov olduğu öğrenilirken maçın biletlerinin de yarın satışa çıkarılacağı bildirildi. Bilet fiyatlarının ise kale arkası tribünün 25 TL, maraton tribünün 50 TL ve VIP tribününde 70 TL olduğu açıklandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi