Rıza Çalımbay’dan Önemli Açıklamalar

Rıza Çalımbay’dan Önemli Açıklamalar
14:50 - Nisan 14 2022 Perşembe

DG Sivasspor takımından ayrılan Pedro Henrique konusunda açıklamalarda bulunan Çalımbay, bu durumun kendileri için sürpriz olduğunu belirtti.

Pedro Henrique’nin takımdan ayrılmasına dair önemli açıklamalar yapan Rıza Çalımbay; yetenekli futbolcunun gitmeyi çok istediğini de ifade etti. Onun takımdan ayrılmasını beklemediğini ifade eden Çalımbay, Pedro’nun gitmeyi çok istemesinin onun ayrılmasında etkili olduğunu belirtti. Sivasspor’un resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay; Pedro Henrique’nin takımdan ayrılmasına yönelik olarak değerlendirmelerde bulundu.

Pedro’nun kızının Brezilya’da sürekli bir şekilde tedavi gördüğünü belirten Rıza Çalımbay; bu durumun Pedro Henrique’nin gitmesinde etkili olduğunu ifade etti. Oyuncusunun gitmesini beklemediklerini ifade eden Çalımbay, Pedro’ya iyi bir teklif gelmesinin ve onun da gitmeyi çok istemesinin bu durumda etkili olduğunun altını çizdi. Takım olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ifade eden Rıza Çalımbay; Başakşehir maçına dair de açıklamalarda bulundu. Son paslarda kötü olduklarını ifade eden Çalımbay; Hatayspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu da vurguladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi