Rinoplasti kabusa dönüştü

Rinoplasti kabusa dönüştü
11:00 - Aralık 9 2020 Çarşamba

İstanbul Esenyurt’ta yaşayan Leyla Demir, burun estetiği ameliyatı araştırmasının ardından Güneşli’de bir klinik ile tanıştı. Demir’in iddiasına göre 7.500 TL ödeyerek burun estetiği ameliyatını klinikte gerçekleştirdi. Ameliyattan sonra bandajlar çıkarıldıktan sonra gördüğü manzara karşısında şok oldu. Leyla Demir, burnu çarpık olduktan sonra depresyona girdi. Vücudunda yaralar bulunan Demir, kliniğe dava açmaya hazırlanıyor.

“Doğal olmasını istediğimi söyledim”

Küçük yaşta geçirdiği kaza nedeniyle burun estetiği ameliyatı geçirdiğini söyleyen Demir, “Küçükken kaza geçirdim. Burnum kırıldı. Ameliyat olmam gerekiyordu. Nefes alamıyordum Çok küçük bir şey istemediğimi söyledim, en azından doğal olmasını istedim. Beyefendi tamir etmeye çalışırken sol tarafına bir yamuk yaptı. Aylardır çalışmıyorum. Vücudumun yüzde 90’ı ürtiker ile enfekte. Ben çok kurbanım Birinin yardım etmesini istiyorum ”ifadelerini kullandı.

“Tekrar ameliyat olamam”

Özel hastanenin duruma tepkisini anlatan Demir, “Olmadığını söylediler. Ameliyatı tekrar yapmak istediler. Orada güvenimi kaybettim. Tekrar ameliyat edilemem. Ücretimi talep ettim. İlk başta kendileri para iadesi istemediler. Daha sonra rahatsızlık duyduktan sonra maaşlarımı iade etmek istediklerini söylediler ama şimdi ben mağdurum ”dedi.

Psikolojik sorunları olduğu için kendine zarar verdiğini söyleyen Demir, “Kendime zarar verdim. 2 kez intihar ettim. Psikolojik olarak çok rahatsızım. Küçük çocuğum bana bakıp ‘Anne burnun çarpık’ dediğinde psikolojim bozulur. Artık intihar etmek istemiyorum. 3 çocuğum var. Bu yüzden birinin bana yardım etmesini istiyorum ”dedi.

“Maddi ve manevi dava açacağım”

Maddi ve manevi kayıplar yaşadığını belirten Demir, “O parayı almak için borca girdim. Hala borcumu ödemedim. Onlara yeterince yaklaştım. Uzlaşmak istediğimi söyledim. Bu saatten sonra onlarla uzlaşmak istemiyorum. Kurbanım. Zorunluluktan maddi ve manevi dava açacağım. Ben çok zararlıyım ”dedi.

Caner Sönmez – Erdal Can İçelli

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi