Resmi olarak başladı, şimdi araba kiralamaya trafik bileti

Resmi olarak başladı, şimdi araba kiralamaya trafik bileti
11:12 - Ocak 9 2021 Cumartesi

Trafik cezalarında araç kiralama konusunda yeni bir yönetmelik yürürlüğe girdi. Daha önce araç kiralama şirketlerinden sorumlu tutulan cezalar artık kiralayan adına verilecektir. Kiracılar artık ihlallerinden sorumlu olacak. Bu düzenleme araç kiralama şirketi yöneticilerinin yüzünü güldürdü.

Trafik cezası kiracı tarafından ödenecektir.

Araç kiralama firmalarının 2021 yılına müjdeyle başladığını belirten Edirneli araç kiralama şirketi yöneticisi Ercan Özmencik, daha önce sorumlu tutulan cezalardan araç kiralama firmalarının sorumlu tutulduğu yönetmeliğin yürürlüğe girmesinin, mutlu olduklarını söyledi. Kiralık araç kullananların artık trafik cezalarından sorumlu tutulacağını ifade eden Özmencik, yönetmelikle birçok sorunun giderildiğini ve düzenlemenin iyi olduğunu savundu.

Araç kiralama firmalarının en büyük sorununa neşter

Özmencik, düzenleme yapılmadan önce kiralanan araçların plakasında yazılı para cezalarının 15-20 gün sonra araç kiralama firmalarına bildirildiğini belirterek, para cezalarının kendileri tarafından ödendiğini, bunun sebebi ise teslimatın ardından çok sayıda müşteriye ulaşamadığını belirtti. araç, yönetmeliğin yürürlüğe girmesi ile artık böyle bir sorunun olmadığını ifade etti.

Şener Urfa

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi