Remnant: From the Ashes Bedava Oldu

Remnant: From the Ashes Bedava Oldu
09:50 - Aralık 19 2021 Pazar

Remnant: From the Ashes kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. Oyuncuların oyuna sahip olması için yapması gereken adımları bu haberimizde açıkladık.

Epic Games Store, geçtiğimiz günlerde yılbaşına kadar her gün ücretsiz oyun dağıtacağını duyurmuştu. Bunun üzerine kampanyasına başlayan firma, yeni bir oyunu daha kullanıcılarına sunmuş oldu. Oyunculara sunulan yeni oyun aksiyon ve birinci şahıs nişancı türünde oyunları sevenler için güzel bir tercih olabilir. 124 TL değerindeki bu oyuna sahip olmak oldukça kolay.

Remnant: From the Ashes Ücretsiz Oldu

Epic Games Store’un sunmuş olduğu bu oyun, ilginç bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Dünya’ya başka bir boyuttan gelen kadim bir kötülük, gezegenin kaos ortamı yaşamasına neden oldu. Büyük bir felaket sonrasında gezegen üzerinde birkaç insan hayatta kalmayı başardı. Hayatta kalan karakterlerden birisinin yönetildiği bu oyunda aksiyon dolu bir oyun oyuncuları bekliyor olacak.

Epic Games Store’da kısa süreliğine bedava olan Remnant: From the Ashes oyunu için eleştirmenler oldukça yüksek puan vermiş durumda. PC Gamer 100 üzerinden 77 puan verirken IGN 10 üzerinden 8 puan, Game Informer ise 10 üzerinden 8,5 puanı oyuna layık gördü. OpenCritic üzerinde kullanıcıların oylamış olduğu bu oyun oyunculardan da yüksek oy almış durumda.

Remnant: From the Ashes

Oyuna sahip olmak isteyen bir kullanıcının yapması gerektiği şey Epic Games Store’a girip öncelikle hesaba giriş yapmak. Eğer hesap bulunmuyor ise hemen bir hesap oluşturmak gerekiyor. Bu oyun yeni hesap açan kullanıcılar tarafından da alınabiliyor. Hesaba giriş yaptıktan sonra ana sayfada biraz aşağı indirdikten sonra oyuna ulaşılabiliyor. Bunun yanı sıra arama kısmından da oyunu bulmak mümkün. Oyun sayfasına girdikten sonra oyunun kütüphaneye eklenmesi ve sonrasında Epic Games Launcher uygulamasının kurulması gerekir. Bu adımlardan sonra oyun oynanabilir.

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core i4-7350K işlemci, 8 GB RAM ve AMD Radeon RX 470 ekran kartı yer alıyor. Önerilen sistem gereksinimleri arasındaysa Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i5-4590 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 970 ekran kartı bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi