Rektör Yıldız Öğrencilere Çorba İkram Etti

Rektör Yıldız Öğrencilere Çorba İkram Etti
19:01 - Kasım 18 2021 Perşembe

Sivas’ta üniversite öğrencilerini şaşırtan yemekhane görüntüsü gündem oldu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde bulunan öğrencileri ani ve habersiz olarak ziyarete giden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız öğrencilerle hem sohbet etti hem de öğrencilere çorba ikramında bulundu. Yıldız, uzun süre öğrencilerle sohbet edip çorba ikramı gerçekleştirirken, öğrencilerin sürpriz karşısında şaşkınlıklarını sosyal medyada paylaştığı gözlemlendi.

Rektör Yıldız, öğrencilerin yaşadığı zorlu sınav süreci ve çeşitli nedenler sonucunda ortaya çıkan yorgunluğu azaltmak için her yıl çorba ikramında bulunduklarını belirterek, öğrencilerin en az düzeyde olumsuz etkilenmesini istediklerini açıkladı.

Çorba ikramı sırasında öğrencilerle kısa aralıklarla sohbet eden Rektör Yıldız’ın bu hamlesine öğrencilerin tepkisi ise olumlu oldu. Öğrenciler, sosyal medya hesaplarından çeşitli fotoğraflar paylaşarak çorba ikramından memnuniyetlerini ifade etti ve benzer uygulamaların devam etmesi isteklerini paylaştılar.

Rektör Yıldız’ın çorba ikramının ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdiği ve ardından yemekhaneden ayrıldığı öğrenildi. Farklı üniversitelerden öğrenciler ise çorba ikramının Rektör Yıldız tarafından yapılmasını örnek göstererek okullarında benzer uygulamanın yapılması için rektörlerini etiketlediler.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi