Realme GT 2 Özellikleri Sızdırıldı

Realme GT 2 Özellikleri Sızdırıldı
10:40 - Aralık 20 2021 Pazartesi

Realme GT 2 özellikleri ile birlikte merak edilmeye başlanan bir cihaz oldu. Geçtiğimiz günlerde duyurulan GT 2 Pro sonrasında yeni sızıntı ortaya çıktı.

Realme, Realme GT 2 serisi için GT 2 ve GT 2 Pro modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda Realme GT 2 Pro ile ilgili bir sızıntı gündeme düşmüştü. Bugün Realme GT 2 modeli ile ilgili bir haber ortaya çıktı. Realme’nin Çin’de bir öğle yemeği vermesi ve yeni seriyi duyurması bekleniyor. Henüz yeni seri hakkında kesin bilgiler yer almıyor.

Realme GT 2 Özellikleri

Realme GT 2 ile ilgili öne çıkan özelliklerden birisi işlemcisi olarak bizleri karşılıyor. Henüz doğrulanmayan bilgiye göre yeni modelin işlemcisi Snapdragon 888 olarak müşterilerin karşısına çıkabilir. İşlemci modelinin yanı sıra ekran hakkında da çeşitli bilgiler kullanıcılara açıklandı. Sızdırılan bilgilere göre ekran özelliklerini incelediğimizde modelin Full HD+ ekran çözünürlüğü ile bizleri karşılayacağı belirtiliyor. Bununla birlikte 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı söylenen bu cihazın 6,6 inç AMOLED ekran panelini içerisinde bulunduracağı belirtilen bir diğer detay olmakta.

Realme GT 2 Özellikleri

Realme GT 2 özellikleri hakkında dikkat çeken detaylardan birisi ön kamerası hakkında yapılan açıklama. Modelin arka kamerası ile ilgili bir bilgi yer almasa da ön kamerasının 16 megapiksel olacağı açıklanan bilgiler arasında. Cihaz hakkında ortaya çıkan bir diğer bilgi modelin pil kapasitesinin 5.000 mAh olacağı. Henüz kesin bir bilgi olmasa da Realme GT 2, 65 watt hızlı şarj desteğine sahip olarak müşterilerini karşılayabilir. Daha pek çok özellik ile tanıtılacak olan akıllı telefon hakkında paylaşılan bir diğer bilgi işletim sistemi ve arayüz oldu. Realme GT 2, Android 11 ve Android 12 işletim sistemi ile birlikte Realme UI 3.0 arayüzüne sahip olabilir.

Yeni çıkacak olan Realme GT 2 modeli ile ilgili kullanıcıların aklındaki pek çok soruyu cevaplamaya çalışmış olsak da henüz sızıntılar arasında yer almayan birçok özellik bulunuyor. Bunlar arasında RAM, depolama ve arka kamera özellikleri belirtilebilir. Bu özellikler cihazın tanıtılmasıyla ortaya çıkacak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi