Rayman Origins Ücretsiz Olarak Duyuruldu

Rayman Origins Ücretsiz Olarak Duyuruldu
11:16 - Aralık 16 2021 Perşembe

Rayman Origins ücretsiz hale geldi. Oyuna sahip olmak isteyen bir oyuncunun bu oyunu alabilmesi için yapması gereken bazı adımlar bulunuyor.

Ubisoft, günümüzün en büyük oyun firmalarından birisi olarak bizleri karşılıyor. 28 Mart 1986 tarihinde kurulan firmanın merkezi Fransa’da bulunuyor. Geçtiğimiz yıl -124.2 milyon dolar net kâra sahip olan firmanın toplam mal varlığı 3.6 milyar dolar olarak belirtildi. 18.000’den fazla çalışana sahip olan Ubisoft, zaman zaman bedava oyun kampanyaları sunabiliyor. Bu kampanyalardan birisi de Rayman Origins oyununda gerçekleşiyor.

Rayman Origins Ücretsiz Oldu

Rayman Origins, macera ve 2 boyutlu platform tarzı bir oyun. Her seviyede farklı zorluklar ile karşılaşan oyuncular dikkatli bir şekilde seviyeleri geçerek düşman nesnelere karşı dikkat etmeye çalışıyor. Rayman Origins, aynı zamanda beyin gelişimine de katkı sağlıyor. Çünkü oyun el göz koordinasyonunu geliştirdiği içi bu konuda da oldukça faydalı. 44,99 TL değerinde bulunan Rayman Origins, kısacası aksiyon ve macera karışımı iki boyutlu bir oyun olmakta.

Rayman Origins Ücretsiz

Oyuncular bu oyuna nasıl sahip olacağını merak edebiliyor. Bunun için öncelikle Ardından eğer hesaba giriş yapılmadıysa giriş yapmak gerekiyor. Eğer hesap bulunmuyor ise hemen bir hesap oluşturmak ve ardından aynı sayfaya gelmek gerekiyor. Bu işlemleri tamamladıktan yani hesaba giriş yaptıktan sonra yapılması gereken şey oyuna sahip olmak. Sayfada Rayman Origins ile ilgili bazı bilgiler yer alıyor. Oyuncular burada yer alan “Get It for Free” yazılı butona tıklayarak oyuna sahip olabiliyor. Oyunu oynamak isteyen oyuncuların Ubisoft Connect yazılımını kurması gerekiyor.

Rayman Origins ücretsiz olsa da bazı kullanıcılar oyunun nasıl bir sistemde oynanabildiğini merak edebilir. Aslına bakarsak oyun pek çok sistemde akıcı bir şekilde çalışabilecek düzeyde. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri Windows XP işletim sistemi, Intel Pentium 4 veya AMD Athlon 64 3000 işlemci, 1 GB RAM ve DirectX 9.0c olarak belirtilirken önerilen sistem gereksinimleri Windows 7 işletim sistemi, Intel Core 2 Duo E4400 veya AMD Athlon X2 3800 işlemci, 2 GB RAM ve DirectX 11 olarak yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi