Sivas Belediyesinden temassız Ramazan kolisi teslimi

Sivas Belediyesinden temassız Ramazan kolisi teslimi
12:43 - Nisan 13 2021 Salı

Sivas Belediyesi anlamlı bir çalışmaya imza atarak ihtiyaç sahibi ailelerin yardım başvurularını whatsapp üzerinden alıyor ve kolileri temassız bir şekilde dağıtıyor.

Dünya genelinde devam eden Covid-19 salgını, etkilerini Ramazan ayında da hissettirmeye devam ediyor. Özellikle insanlar arasındaki yakın temas nedeniyle bulaş sayılarının fazla olduğu bilindiğinden dolayı Sivas Belediyesi tarafından anlamlı bir çalışma başlatıldı. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği, ihtiyaç sahibi ailelerin yardım başvurularını whatsapp üzerinden almaya başladı. Dernek, ihtiyaç sahibi aileler belirlendikten sonra kendi personelleri tarafından temassız bir şekilde söz konusu yardım kolilerini ailelerin evlerine kadar bırakmayı planlıyor.

Proje hakkında konuşan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Ramazan ayının tüm Müslümanlara hayırlı olmasını dileyerek Belediye olarak pandemi tedbirleri kapsamında Sivas’ta bulunan ihtiyaç sahibi ailelere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi