Prison Architect Bedava Oldu

Prison Architect Bedava Oldu
10:23 - Aralık 9 2021 Perşembe

Prison Architect bedava oldu. Oyuncular bu fırsatı kaçırmadan oyunu ücretsiz bir şekilde kütüphaneye ekleyerek istediği zaman oynayabilir.

Günümüzde pek çok oyun firması bulunuyor. Her oyun firması kendine has özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışıyor. Oyuncuların ilgisini çekmeye çalışan firmalardan birisi de Epic Games olarak yer alıyor. Bu firma, kurulduğu dönemden beri oyuncular için ilgi çekici kampanyalara yer veriyor. Bunlardan birisi 60 TL indirim kuponu. Bir diğeri her hafta bir veya birden fazla şekilde sunulan ücretsiz oyunlar. Bu hafta oyuncular bedava olan bir oyun ile daha karşılaşarak yeni bir oyuna sahip olabiliyor.

Prison Architect Bedava Olarak Alınabiliyor

Pek çok simülasyon tarzı oyun bulunuyor. Bu oyunlardan birisi de Prison Architect olarak karşımıza çıkıyor. Prison Architect, simülasyon ve rol yapma karışımı strateji tarzı bir oyun. Sade ve piksel grafiklere sahip olan Prison Architect, kısa sürede pek çok oyuncunun ilgisini çekmiş durumda. Oyundan bahsetmek gerekirse oyun hapishane simülasyonu olarak açıklanabilir. Yani amaç hapishaneden kaçmaya çalışmak ve o ortamı deneyimleyebilmek.

Prison Architect Bedava

Oyuncu, bir karakter olarak oyuna başlıyor. Pek çok özelliğe sahip olan oyunda yemek saati geldiğinde yemeğe gidiliyor, diğer karakterlere saldırı düzenlenebiliyor ve gizli gizli işler yapılabiliyor. Oyun her ne kadar rol yapma amaçlı geliştirilmiş olsa da asıl amaç hapishaneden kaçmaya çalışmak. Bu temel üzerine kurul olan oyunda bu amaca uygun bir şekilde oynamak gerekiyor. Tabii oyuncu isterse farklı amaçlar da geliştirebilir. Şunu belirtelim ki oyunun çok oyunculu desteği bulunuyor.

Prison Architect bedava oldu fakat strateji tarzı olan bu oyunun sistem gereksinimleri de merak edilen bir detay olmakta. Oyunun sistem gereksinimlerini incelediğimizde pek çok kullanıcı için yeterli seviyede olduğu görülüyor. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 işletim sistemi, Intel Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci, 6 GB RAM, 400 MB depolama alanı ve NVIDIA 8600 ekran kartı gerekiyor. Önerilen sistem gereksinimleri için Windows 8 işletim sistemi gerektiği belirtilmiş durumda.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi