Politikacılardan birbiri ardına çok sert ‘Ayasofya’ açıklamaları!

Politikacılardan birbiri ardına çok sert ‘Ayasofya’ açıklamaları!
19:00 - Ocak 1 2021 Cuma

Gazetenin bugün yayınlanan manşet haberinde Ayasofya’nın ibadete açılması 2020 deprem, çığ, korona gibi afetlerin sıralandığı bölümde afetlerden biri olarak gösterildi. 2020 yılının Temmuz faciası olarak gösterilen listede “Yıllarca müze olarak hizmet veren İstanbul’da Ayasofya Camii 86 yıl sonra açıldı. Dünya tepki gösterdi.” ifadeler dahil edildi. Bu haberin ardından siyasi isimlerden birbiri ardına çok sert tepkiler geldi. Sözcü gazetesinin manşeti sorulduğunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sözcü gazetesini okumuyorum. Kimse boşuna ödememeli ya da ödememelidir. Ayasofya, 2020 yılının taç yıldızı ” dedi.

BURADA SKANDAL BAŞLIKLARDAN SONRA SİYASİ İSİMLERİN AÇIKLAMALARI!

MUSTAFA ŞENTOP: ‘HANGİ DÜNYAYA AİT OLABİLİR’?

Meclis Başkanı Şentop: “Ayasofya’nın 2020’deki” felaketler “ile” hatırlamak istemediğimiz olaylar “arasında açılmasını sayan bir zihniyet … Hangi topraklara ait olabilir?

NUMAN KURTULMUŞ: ‘MERKEZİ RUH, BU MİLLETİN BAŞINA YAŞANAN EN BÜYÜK FELAKETTİR’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş: “Ayasofya Camii-i Şerifi’nin 86 yıl aradan sonra yeniden açılmasını” felaket “olarak gören modası geçmiş zihniyet, bu milletin başına gelen” en büyük felaket “.”

ÖMER ÇELİK: ‘MİLLETİMİZİN AFETİ OLANLAR, BU MİLLETE AİT HER ŞEYLE MÜCADELEDİR’

AK Parti Sözcüsü Çelik: “Ayasofya Camii’nin açılışından ve milletimizin sevincinden rahatsız olanlar bu millete ait olan her şeyle mücadele ediyorlar.” Egemenlik kayıtsız millete aittir “ilkesinden de hoşlanmıyorlar. “. Ayasofya 2020’nin taçlı yıldızıdır.”

MEHMET ÖZHASEKİ: ‘BİZİM İÇİN BİR ANLAM YOK’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: “Milletin sözcüsü ve memleket düşmanları bir paçavranın Ayasofya’nın açılmasını değerlendirme şekli bizim için bir anlam ifade etmiyor. Ayasofya’nın aslına felaket olarak dönmesi düşman olmak demektir. bu topraklar ve bu milletin

PROF.DR ALİ ERBAŞ: ‘AYOSOPHİA’NIN İHLALE AÇILMASI, TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN İSLAM MEDENİYETİNİN YÜKSELİŞİNİN KANITIDIR’

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali Erbaş: “Ayasofya’nın ibadete açılması Elhamdülillah, her şeye rağmen temeli tevhid, tuğlası bilim, temeli erdem olan İslam medeniyetinin yükselişinin kanıtıdır. zorluklar.”

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi