Polisi Şaşırtan Araç: Onlarca Silah Çıktı

Polisi Şaşırtan Araç: Onlarca Silah Çıktı
18:48 - Aralık 6 2021 Pazartesi

Sivas’ta polis ekiplerinin denetimi 7 gün 24 saat aralıksız olarak devam ediyor. Sabah akşam farketmeksizin Sivas giriş ve çıkışı dahil tüm bölgelerde denetimlerini sürdüren polis ekiplerini şaşırtan bir olay gerçekleşti. Sivas Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yapılan denetimler sırasında durdurulan 2 araçtan 40 ruhsatsız silah çıkarken, araçtaki 3 kişinin üzerinden çıkanlar polis ekiplerini şaşırttı.

2 araçta toplamda 3 kişi bulunduğunu tespit eden polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda ruhsatsız olan silahlara ve çeşitli çaplarda mermiler tespit ederken 3 kişinin üzerinden çıkanlar “suç makinaları” dedirtti.

Çeşit Çeşit Mermi Çıktı

Şüpheli 2 araç ve 3 kişinin üzerinde arama gerçekleştiren güvenlik güçleri, aracın kapı bölümlerine gizlenmiş olan 40 ruhsatsız tabanca ve 42 şarjör ile 9,19 milimetre çapında 400, 7,65 milimetre çapında ise 75 mermi tespit etti. Konu hakkında 3 kişinin gözaltına alındığı ve sorgularının devam ettiği açıklanırken, olayla ilgili yetkili makamlar tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Sivas genelinde huzur ve güveni temin etmek için görev yapan ekiplerin son aylarda tespit ettikleri en büyük ruhsatsız silah olayının bu olay olduğu iddia edildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi