Philips PH1 Özellikleri Açıklandı

Philips PH1 Özellikleri Açıklandı
10:30 - Aralık 21 2021 Salı

Philips PH1 özellikleri ile birlikte duyuruldu. Yeni cihaz ile ilgili bilinmesi gerekenleri haberimizde sizler için derledik.

Philips, genel olarak ev aletleri üreten bir firma olarak karşımıza çıkıyor olsa da aslına bakarsak firma geçmiş yıllarda telefon üretimi yapıyordu. Telefon sektörüne tekrardan girmek isteyen Philips, yeni cihazı ile karşımıza çıkıyor. Daha öncesinde 1996 yılında bu sektöre adım atan Philips, 2015 yılında son telefon modelini çıkarmıştı. Yeni model ile ilgili bilinmesi gereken detaylar bulunuyor.

Philips PH1 Özellikleri

Philips PH1 modelinin dikkat çeken özelliklerinden birisi işlemcisi olmakta. 12 nm transistörlere sahip Unisoc Tiger T310 işlemciye sahip olan bu model, 4 GB RAM ile birlikte bizleri karşılıyor. Depolama konusunda farklı seçenekler ile müşterilere alternatifler sunan marka, bunun için 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri ile insanları karşılıyor. Philips PH1 modeli hakkında bilinmesi gereken bir diğer özellik cihazın kamerası olmakta. Akıllı telefonun arka kısmında çift kamera bulunuyor. 13 MP kameranın yanı sıra 3 MP kameraya sahip olan telefonun ön kamerası 5 MP olarak açıklandı.

Philips PH1 Özellikleri

Philips PH1 özellikleri arasında yer alan bir diğer özellik pil kapasitesi olarak bizleri karşılıyor. 4.700 mAh pil kapasitesine sahip olan cihaz 6,51 inç ekran ile birlikte gelirken buna ek olarak ekran çözünürlüğünün HD+ olarak yer alacağı belirtiliyor. IPS LCD ekrana sahip olacak olan bu modelin 60 Hz ekran yenileme hızı yer alıyor. LED flaşa sahip olan cihazın video çekim özelliğini incelediğimizde 1080 piksel videoyu 30 FPS ile rahatlıkla çekebildiği görülüyor. USB Type-C 2.0 desteğine sahip olan model, çift sim kart desteğini de bünyesinde barındırıyor.

Philips PH1 ile ilgili merak edilen sorulardan birisi de cihazın kaç liralık bir fiyata sahip olacağı. Bu konuda yapılan açıklamaya göre en düşük model 78 dolar olurken en yüksek model 120 dolarlık fiyat etiketi ile birlikte gelebilir. Güncel döviz kuruna göre ürünün vergisiz fiyatı yaklaşık 900 liraya tekabül ediyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi