Patlamadan hafifçe yaralanan kadın, bu terör anlarını anlattı

Patlamadan hafifçe yaralanan kadın, bu terör anlarını anlattı
22:00 - Temmuz 6 2020 Pazartesi

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, havai fişek fabrikasında çalışan ve patlamadan sonra hafifçe hayatta kalan Melike Aydoğan’ı ziyaret etti. Aydoğan ise patlama sırasında yaşadığı korku dolu anlardan bahsetti. Karasu ilçesinin Çatalövez İlçesi’nde ikamet eden, evli ve 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Melike Aydoğan, patlama anında ne olduğunu anlamadığını ve savaş bölgesini gözyaşlarıyla çevirdiğini söyledi.

Patlama sonucu yaralanan Aydoğan’a maddi ve manevi destek verileceğini açıklayan Aziz Mercan, Bakanlık mevzuatı çerçevesinde sosyal ve ekonomik destek programı adı altında maddi ve manevi destek sağlayacağını belirtti. Aile ve Sosyal Politikalar.

Arkadaşlarının yaralandığını ve öldüğünü söyleyen Aydoğan, “Büyük bir patlama duyduk. Neler olup bittiğini anlamadan savaş alanına döndü. Yaralanmalar ve kaçmaya çalışanlar vardı. Orada kalan yaralı arkadaşlarımızdan duyamadım. Köylü vatandaşların yardımıyla olayı şok edebildim. Sonra sağlık ekipleri bize ulaştı “dedi.

Dileklerini Aydoğan’a ileten ve çiçek veren Vali Aziz Mercan, “Cumhurbaşkanımız ve atadığı bakanlar konuyla ilgileniyor. Karasu Kaymakamlığı olarak devletimizle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı acıları gidermek için gerekli önlemleri aldık.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı mevzuatı çerçevesinde sosyal ve ekonomik destek programı adı altında bir yıl boyunca maddi ve manevi destek sağlanacaktır. Melike kardeşi ve yaralanan işçilerimizi umuyoruz. Hayatını kaybedenlere merhamet ve akrabalarına sabır diliyoruz. ”

Metin Nişancık

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi