ÖZET YEMİ: Beşiktaş 3-0 Konyaspor | BJK Konyaspor maç skorları ve özet

ÖZET YEMİ: Beşiktaş 3-0 Konyaspor | BJK Konyaspor maç skorları ve özet
23:00 - Haziran 26 2020 Cuma

BEŞİKTAŞ: 3 KONYASPOR: 0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

Konyaspor sağ taraftan Ömer Ali ile köşe vuruşu kullandı. Rıdvan, penaltı atışında iyi yükselen Jonsson takımının kafa vuruşunda topu ağlara gönderdi.

Hadziahmetovic’in Lens’e taşınmasından 15 dakika sonra hakem Zorbay Küçük Hadziahmetovic sarı kart gördü. VAR uyarısının ardından Küçük tekrar pozisyonu izledi ve bu kez sarı kartı iptal ederken Hadziahmetovic’e direkt kırmızı kart gösterdi.

17. dakikada Lens’e taşındıktan sonra kazanılan serbest vuruş sağ kanat Diaby kullandı. Burak Yılmaz bu ceza sahasının ortasındaki kafa vuruşunu yaptı ancak top dışarı doğru çıktı.

29. dakikada Gökhan Gönül’ün pasında topla buluşan Diaby ceza sahası dışında Ruiz’e gitti. Top bu forvetin uzun vuruşunda yoldan çıktı.

40. dakikanın içinde Rıdvan takımının soldan ceza sahasına girdiği sırada Burak Burak rakibini geçerek ceza sahası dışında uzak köşeden topla buluştu ve topu ağlara gönderdi. 1-0

45. dakikada Jevtovic tarafından defansın arkasına vurulan Ömer Ali topla buluştu.

45 + 2. Dakikada Burak Yılmaz ile fiil yapan Diaby, tecrübeli forvetin topuk pasosundaki 2 oyuncudan topu kurtardı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun hit farkı 2’ye yükseldi. 2-0

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

50. dakikada N’Koudou ceza sahasında topla buluştu ve Rıdvan’ı uygun pozisyonda gördü. Genç futbolcunun gelişi ile top üstten auta çıktı.

52. Elneny’nin pasında topla buluşan Burak Yılmaz, Lens’in savunmanın arkasında asılı olduğunu gördü. Hollandalı futbolcu, ceza sahasından overclock ile topu fileye gönderdi. 3-0

Ömer Ali, 60. dakikada Skubic’e köşe vuruşu kazandı. Bu oyuncunun ortasında Jectovic ceza sahasında bir vuruş yaptı ancak Ersin iyi bir yer tutarak kaleye izin vermedi.

75. dakikada Boateng, Diaby ile savunma arasında çok şık bir pasla tanıştı. Konyaspor savunmasına son dakikada müdahale ederek mutlak bir gol önledi.

Stat: Vodafone Parkı

Hakemler: Zorbay Küçük, Alpaslan Dedeş, Kamil Çetin

Beşiktaş: Ersin, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Rıdvan, Elneny (Kartal Yılmaz min. 84?), Atiba (Necip min. 70), Lens (Boyd min. 70), Diaby (Güven min. 78), N’Koudou (Boateng min. 70), Burak Yılmaz

Yedekler: Utku, Roco, Erdoğan, Dorukhan, Caner Erkin

İH Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Uğur Demirok, Selim Ay (Anicic min. 46), Alper Uludağ, Jonsson, Jevtovic (Volkan min. 78), Milosevic (Thuram min. 61), Ömer Ali Şahiner (Miya min. 61), Bajiç (Daci min. 78)

Rezervler: Serkan, Mücahit, Ali Turan, Shengelia, Ferhat

Goller: Burak Yılmaz (min. 40), Diaby (min. 45 + 2), Lens (min. 52) (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Hadziahmetovic (min. 15) (İ.H. Konyaspor)

Sarı kartlar: Vida, Rıdvan, Boyd (Beşiktaş)

(BM-OK-S),

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi