ÖZET İZLE | Sevilla 3-2 Inter Maç Özetleri ve Golleri İzle | Sevilla Inter

ÖZET İZLE | Sevilla 3-2 Inter Maç Özetleri ve Golleri İzle | Sevilla Inter
00:12 - Ağustos 22 2020 Cumartesi

Maçtan dakikalar

3. dakikada ceza sahasına atılan derin pası ile hareket eden Lukaku, Diego Carlos’un hareketi ile yerde kalırken, hakem penaltı noktasını gösterdi.

5. dakikada penaltı atışında topu alan Lukaku, düzgün bir şutla topu filelere gönderip takımını öne geçirdi. 0-1

12. dakikada sağ kanattan topla karşılaşan Jesus Navas ceza sahasına ortaladı. Inter defansından önce kafa kafaya uçan Luuk de Jong, topu filelere gönderip eşitliği getirdi. 1-1

33. dakikada kazanılan serbest vuruşta Ever Banega arka direğe gönderdi. Bu noktada, mevcut Luuk de Jong kafasıyla topu uzak köşeye gönderdi ve takımını öne çıkardı. 2-1

Bu kez 35. dakikada Inter, ayakta duran topa bir gol buldu. Ortada Brozovic ceza sahasına gönderilince Godin ayağa kalktı ve kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek maçı tekrar getirdi. 2-2

45 + 1. Banega’nın ceza sahasına gönderdiği dakikanın ortasında Ocampos kafayı vurdu ancak bu kez kaleci Handanovic gole izin vermedi.

YARIŞMA VE HEDEFLERİN BÜYÜK ÖZETİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

51. dakikada D’Ambrosio sağdan ortaladı ve defansın üzerinden sekti. Gagliardini yerden serbest topa vurdu, ancak Carlos’un kayarak müdahalesi net bir pozisyonu engelledi.

65. dakikada Carlos’un kaçamadığı topta Barella, Lukaku’nun savunmanın arkasında asılı olduğunu gördü. Bu oyuncu ceza sahasına girer girmez yerden şut attı ancak kaleci Bono gole izin vermedi.

74. dakikada Banega’nın kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken Carlos, golü bir topa gönderdi. Lukaku’ya isabet eden top fileyle karşılaştı. 3-2

80. dakikada Banega sağ kanattan yine çok tehlikeli bir orta gönderdi. Ceza sahasında yükselen Kounde’nin kafa vuruşunda top küçük bir farkla üstten çıktı.

82. dakikada Barella’nın soldan gönderdiği ortada Lukaku’dan seken top Musa’nın önünde kaldı. Sanchez, bu futbolcunun şutundaki savunma müdahalesinden sonra dokunan son kişi oldu. Kounde son anda çizgiden çekildi.

Stadyum: RheinEnergie

Hakemler: Danny Makkelie, Mario Diks, Hessel Steegstra

Sevilla: Bono, Navas, Kounde, Carlos (Gudelj min.86?), Reguilon, Jordan, Fernando, Banega, Suso (Vazquez min.77), Ocampos (El Haddadi min.71), Jong (En Nesyri min.86? )

İkameler: Vaclik, Sanchez, Sergi Gomez, Escudero, Perez, Torres, Alonso Lara, Genaro Rodrigues,

Koç: Julen Lopetegui

Inter: Handanovic, Godin (Candreva min. 90?), Vrij, Bastoni, Barella, Gagliardini (Eriksen min. 78), D’Ambrosio (Moses min. 78), Brozovic, Young, Martinez (Sanchez min. 78), Lukaku

İkameler: Padelli, Ranocchia, Pirola, Biraghi, Skriniar, Sensi, Valero, Esposito

Koç: Antonio Conte

Goller: Lukaku (en az 5 puan), Godin (en az 35) (Inter), Luuk de Jong (en az 12 ve en az 33), Carlos (en az 74) (Sevilla)

Sarı kartlar: Carlos, Banega (Sevilla), Barella, Bastoni (Inter)

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi