ÖZET İZLE: Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe Maç Özeti ve Saat Golleri | Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı kaç

ÖZET İZLE: Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe Maç Özeti ve Saat Golleri | Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı kaç
21:00 - Haziran 21 2020 Pazar

Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, Fenerbahçe’yi evinde ağırladı. Mücadele Kasımpaşa’nın 2-0 avantajıyla sonuçlandı.

Maçtan dakikalar

17. dakikada, topu Thiam’ın pasosunda yakalayan Rodriguez, ceza sahasına giren Ozan’ı düşündü. Ancak kaleci Ramazan doğru zamanlamaya müdahale etti ve topun sahibi oldu.

22. Ferdi Kadıoğlu’nun ceza sahası içerisinde topla buluşan Vedat Muriqi, beklemeden sol ayağıyla vurdu, auta yandan geldi.

28. Hasan Ali’nin penaltı alanına sarkması sert kaleci Ramazan’dan döndü. Topun sahibi Hasan Ali bu kez Deniz’e pas verdi. Deniz’in sert şutu üstten auta oldu.

30. Tolga Ciğerci’nin uzun pasında ceza alanında topla buluşan Deniz Türüç kaleci Ramazan’ı vurdu.

33. Hadergjonaj’ın sağcı açığı bir başlık Hacradinoviç’i ortaya çıkardı. Kaleci Altay, köşe vuruşu kullanıyor.

36. dakika içinde Fenerbahçe topu sol kanattan ağlara gönderdi, Rodriguez’in pasındaki penaltı noktasında topla buluşan Ozan’ın şutu oyun alanına döndü.

45 + 1. Haddadi ceza sahasında pas ile buluşan Aytaç topu önce düzeltti. Aytaç sert bir vuruş yaptı ve üst düzey auta çıktı.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE ÖZETİ BULUN VE HEDEFLERİ İZLEYİN

İkinci yarı

55. dakikada Hajradinovic ceza sahasında yer alan ve Kasımpaşa antrenmanında ceza sahasına giren Thiam, Gustavo’yla şık bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. 1-0

73. Mehmet Ekici, auta tarafından kullanılan serbest vuruşu küçük bir farkla çıktı.

78. dakikada Mehmet Ekici soldan ceza sahasına girdi ve son dakikada Ramazan vuruldu. Top Kasımpaşa savunmasından döndü.

78. dakikada Kasımpaşa atağında, Yusuf Erdoğan’ın Hasan Ali’nin hakemi Fırat Aydınus tarafından yapılan topa vuruşu sonucu bir penaltı yapıldı. Ancak VAR’daki pozisyonu takiben Aydınus kararı iptal etti.

Kalenin önündeki kalenin önündeki topun 88. dakikasında Mevlüt yuvarlak ağlara gitti. Hakem Fırat Aydınus, Zajc’nin pozisyonun başında VAR’ın uyarısı ile topa müdahale ettiğini tespit ederek golü iptal etti.

90 + 3. Dakikada Altay pas yaptığında Aytaç topu aldı. Aytaç’ın ceza sahasında ceza sahasında topla buluşan Yusuf Erdoğan, yuvarlak deri ağı şık bir overclock vuruşuyla bir araya getirdi. 2-0

90 ‘+ 5. Ramazan köşe vuruşu Vedat Muriqi tarafından sert şutu ceza sahası dışına attı.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Erdem Bayık

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Sarlija, Yassine Meriah, Haddaidi, Aytaç, Tirpan, Quaresma (Yusuf Erdoğan min. 63), Mame Thiam (Ndongala min.89?), Hajradinovic (Pavelka min 63), Koita (Gohou min.77)

Rezervler: Fatih, Fernandes, Doğucan, Tarkan Serbest, Anıl Koç, Ndongala, İlhan Depe

Teknik Direktör: Fuat Çapa

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Gustavo, Falette, Hasan Ali, Ozan (Mehmet Ekici min. 64) Tolga (Jailson min. 90?), Deniz, Rodrigues (Zajc min. 64), Ferdi (Mevlüt min. 85?), Muriqi

Rezervler: Harun, Murat Sağlam, Gürkan Başkan, Ömer Faruk, Jailson, Tolgay, Allahyar

Teknik Sorumlu: Tahir Karapınar

Goller: Thiam (min 55), Yusuf Erdoğan (90 + 3) (Kasımpaşa)

Sarı Kartlar: Meriah, Tirpan, Pavelka, Gohou (Kasımpaşa)

Kasımpaşa, 8 yıl sonra Fenerbahçe’yi yendi

Kasımpaşa Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup etti ve 8 yıl sonra ligde sarı-lacivert kazandı.

Kasımpaşa, Fenerbahçe’ye karşı kazanma arzusunu tamamladı. Süper Lig’in 28. haftasında deniz kuvvetleri beyazlar Mame Thiam ve Yusuf Erdoğan’ın golleriyle Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ederek skorlarını 32’ye çıkardı. 29 Eylül 2012’de Fenerbahçe’ye karşı son galibiyetini kazanan Kasımpaşa 2-0, bu tarihten sonra sarı-koyu mavi insanlara karşı zafer kazanmadı. Donanma beyazlar 8 yıllık özlemleri için 3 puan vermişlerdir.

Fenerbahçe üst üste ikinci kez kaybetti

Fenerbahçe, Süper Lig’de kaybettikten sonra Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Kasımpaşa 2. üst mağlubiyetini aldı.

Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibi tarafından 2-0 mağlup edildi. Geçtiğimiz Salı günü Türkiye Kupası Yarı Final 2. maçı Trabzonspor evinde 3-1, sarı-koyu mavi, veda kupasını kaybetti, lige ayrıca Kasımpaşa da maçtan 2 ardışık yenilgi aldı.

Fenerbahçe yönetiminin Aydınus’a tepkisi

Fenerbahçe yöneticileri Selahattin Baki, Burak Kızılhan ve Sertaç Komşuoğlu, maçın hakemi Fırat Aydınus’a tepki gösterdi.

Süper Lig’de Kasımpaşa ve Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın 90. dakikasında, Fenerbahçe menajerleri Selahattin baki, Burak Kızılhan ve Sertaç Komşuoğlu, Mevlüt Erdinç’in golünün iptal edilmesi nedeniyle maçın hakemi Fırat Aydınus’a tepki gösterdi. Yöneticiler Aydınus’a “VAR’ı kontrol et” şeklinde tepki verirken, stantlardaki sarı-koyu mavi insanların kaptanı Emre Belözoğlu Fırat Aydınus’a tepki gösterdi.

Fenerbahçe’den 2 değişiklik

Fenerbahçe, Kasımpaşa’da Trabzonspor maçında kupada 2 değişiklik yaptı.

Süper Lig’in 28. haftasında, Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe’de engelli olan Serdar Aziz kadroda yer almadı, Miha Zajc ise kürsüye çekildi. Sarı-lacivertliler, Altay Bayındır ile Kasımpaşa ile karşılaşırken Nabil Dirar, Simon Falette, Luiz Gustavo ve Hasan Ali Kaldirim’den savunma dörtlüsünü kurdu. Ozan Tufan ve Tolga Ciğerci orta sahadayken Deniz Türüç ve Garry Rodrigues saldırının kanatlarını taktılar. Ferdi Kadıoğlu forvet arkasında sarı-lacivertte oynarken Vedat Muriqi forma giyecek.

Ozan Tufan kadroya döndü

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezasını bitiren Ozan Tufan formasını Kasımpaşa karşısında aldı.

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Kayserispor maçında direkt kırmızı kart görüldüğünü gören Ozan Tufan, 2. Yarı Final Maçında Tarım, Türkiye Trabzonspor mücadelesinde oynamadı. Tufan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maçta cezalandırıldı, sonra ceza 1 maça düşürüldü. 25 yaşındaki futbolcu Trabzonspor, cezasını maçta tamamladı ve Teknik Sorumlu Tahir Karapınar tarafından Kasımpaşa’ya karşı ilk 11’de bir şans verildi.

Gustavo Stopper, Jailson, kulübede

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, Serdar Aziz’in Kasımpaşa’ya karşı yaralanmasının ardından Luiz Gustavo’ya görev verdi.

Süper Lig’in 28. haftasında Luiz Gustavo, Kasımpaşa yolunda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek savunmaya katıldı. Serdar Aziz’in yaralanmasından sonra daha önce Marsilya’da savunmada görev yapan Gustavo, Simon Falette ile savunma ikilisini oluşturacak. Maçtan sonra tarım Türkiye’de Trabzonspor’da oynanan Serdar Aziz Kupası’nda sakatlanırken Jailson’un öldürülmesi göreviyle Kasımpaşa’ya karşı bankta başlatılan görev başladı.

Ozan Buğra Koşar – Uygar Aydın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi