ÖZET İZLE: Galatasaray 3-3 Gaziantep FK Maç Özeti ve Gol İzle | Galatasaray Gaziantep FK Maç kaç adet

ÖZET İZLE: Galatasaray 3-3 Gaziantep FK Maç Özeti ve Gol İzle | Galatasaray Gaziantep FK Maç kaç adet
00:00 - Haziran 22 2020 Pazartesi

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK 3-3 takımına çekildi.

Maçtan dakikalar

4. Emre Akbaba’nın ceza sahasından aldığı pas ile ceza sahasında topla buluştuktan sonra Falcao yuvarlak deri kalecisi Günay’ı vurdu.

17. Güray Vural’ın sol köşesinde kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında olan Djilobodji yuvarlak ağlara gitti. 0-1

34. dakikada, Feghouli’nin orta geçişinde defansın arkasına gelen Onyekuru, ceza sahası içinde kaleci Gunay’ı geçerek topu Kana-Moustache adlı oyuncuya gönderdi.

36. dakikada Feghouli’nin orta geçişinde savunmanın arkasından kaçan Falcao, ceza sahasındaki ağ ile birlikte bir file ağ getirdi. 1-1

40. dakikada Seri pas ile ceza sahasında topla buluşan Belhanda, rakiplerinden sıyrıldı ve ağ turunu ağlara gönderdi. 2-1

GALATASARAY GAZİANTEP FK İZLE ÖZETİ VE HEDEFLERİ İZLE

İkinci yarı

55.dakikanın sonunda, Ahmet Çalık takımından Kenan Özer arka topla müdahale etti ve hakem Alper Ulusoy Ahmet’i pozisyondaki son adam olarak değerlendirerek direkt kırmızı kartla cezalandırdı.

66. dakikada Marcelo Saracchi sol kanattan ceza sahası içine topla buluşmadan, Fehouli ağına beklemeden gitti. 3-1

78. dakikada gelişen Gaziantep saldırısının sol kanadındaki topla buluşan Twumasi, ceza sahası dışından çekilen sert şutta yuvarlak ağ ile buluştu. 3-2

89. dakikada Maxim’in kullandığı köşe vuruşu, Kenan’ın kaleci Okan ile topu kornere doğrudan gönderdi.

90. dakikada Oğuz’un ortasındaki uzak köşede topu sağ kanattan toplayan Djilobodji, üst pozisyondan sert bir kafa vurdu.

90 + 4. Dakika ortalarında sağ kanattan açılan Galatasaray topu defansın arkasına gönderiyor, Twumasi’nin şutu Okan’ı sahaya sürdü. Dönen topu alan Kenan Özer’in ortasında Kayode, altı geçişte ağlarla topu bir araya getirdi. Ancak VAR’a giden ve pozisyonu inceleyen Alper Ulusoy, Oğuz Ceylan’ın Jimmy Durmaz’ı faul ettiği gerekçesiyle köşe karakolunda golü iptal etti.

102. dakikada Sekidika ceza sahasında Maxim’i, Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi.

105. dakikada topu alan Maxim, ağ turunu Okan Kocuk sağının sağına getirdi. 3-3

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Alper Ulusoy, İsmail Şencan, Mustafa Sönmez

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano (Martin Linnes min 81?), Ahmet Çalık, Mario Lemina, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Emre Akbaba (Taylan Antalyalı min 59), Sofinae Feghouli (Jimmy Durmaz min 81?), Henry Onyekuru, Younes Belhanda (Selçuk İnan min. 72), Radamel Falcao (Sekidika min. 80?)

Rezervler: Berk Balaban, Şener Özbayraklı, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Emin Bayram

Teknik Direktör: Fatih Terim

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Mehmet Erdem Uğurlu (Diarra min 62? (Furkan Soyalp, min 79?), Tosca, Papy Djilobodji, Kana-Bıyık (Kubilay Aktaş, min. 79), Oğuz Ceylan, Jefferson (Muhammet Demir min 67) , Güray Vural (Twumasi min 62), Maxim, Kenan Özer, Kayode

Rezervler: Haydar Yılmaz, Chibsah, Pawel Olkowski, Andre Sousa, Muğdat Çelik

Antrenör: Marius Sumudica

Goller: Falcao (min. 36), Belhanda (min. 40), Feghouli (min. 66) (Galatasaray), Djilobodji (min. 17), Twumasi (min. 78), Maxim (min. 103 kalem.) (Gaziantep FK)

Kırmızı kart: Ahmet Çalık (min. 55) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Mariano, Belhanda, Saracchi, Okan Kocuk, Onyekuru, Ömer Bayram (Galatasaray), Kenan, Marius Sumudica (Teknik Direktör) (Gaziantep FK)

Galatasaray kazanma özlemi 4 oyun oldu

Galatasaray son dakika golüyle Gaziantep FK maçında berabere kaldı ve Süper Lig’de kazanma özlemi 4 maç oldu.

Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep’te evinde buluşan Galatasaray, son dakikadan itibaren 3-3 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takımın ligde kazanma özlemi 4 maç oldu. Ligdeki Türk Telekom Stadı’nda Gençlerbirliği’ni yenen Aslan, Sivasspor tarafından 2-2 Beşiktaş, 0-0, Gaziantep FK 3-3 ve Rizespor ile 2-0 mağlup edildi.

Feghouli’nin golleri ve asistleri

Galatasaray’ın Cezayir futbol oyuncusu Sofiane Feghouli, Gaziantep FK maçında attığı golle bu sezon ligdeki 6. golünü kaydetti. Feghouli ayrıca Falcao’nun hedefine geçen isim oldu.

Galatasaray’ın Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli, takımını Gaziantep FK’daki hücumda destekleyen oydu. Feghouli maçta hem gol attı hem de gol attı. Maçın 36. dakikasında Rademel Falcao golüne pas veren Feghouli, 66. dakikada rakiplerini ağırladı. 30 yaşındaki oyuncu ligdeki 6. golünü kaydetti ve üçüncü yardımcısını yaptı. Bu sezon Tarım, Türkiye Kupası’nın ilk golü Cezayir oyuncularında.

11 yaşında savaşa başlayan Feghouli’nin yerini 80. dakikada Jimmy Durmaz aldı.

Belhanda 4. golünü attı

Galatasaray’ın Faslı futbolcu Younes Belhanda, bu sezon Süper Lig’de dördüncü golüne Gaziantep’te attığı golle ulaştı.

Faslı futbolcu Younes Belhanda, Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep FK ile Galatasaray maçında 11. Dövüşün 40. dakikasında sahne alan Belhanda, takımını 2-1 öne geçirerek şık bir gol attı. Bu amaçla, 30 yaşındaki futbolcu rakip ağları ligde dördüncü kez yayınladı. Ziraat Türkiye Kupası’nda da başarılı olan ilk başarılı futbolcunun da mücadelesini veren 72. dakikada Selçuk İnan yerini aldı.

Marcelo Saracchi 3. yardımcısı

Galatasaray’ın Uruguaylı solundan Marcelo Saracchi, Gaziantep FK’deki desteği ile Süper Lig’de bu sezon asist sayısını 3’e çıkardı.

Alman takım RB Leipzig’den kiralık bir dönem için Galatasaray’a transfer edilen Marcelo Saracchi de saldırıya katkıda bulunuyor. Saracchi, Gaziantep FK yarışmasında Sofiane Feghouli’nin attığı golü hazırlayan isim oldu. 22 yaşındaki futbolcu ligdeki 3. asistini yaptı.

Maça 11’de başlayan Uruguaylı futbolcu sahada 90 dakika kaldı.

Falcao ligde 10. golünü attı

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, Gaziantep FK maçında atılan golle rakip sezonun liginde 10. kez yayınladı.

Galatasaray’ın yıldız forvet oyuncusu Radamel Falcao, Süper Lig’de 2 maç sonra Gaziantep FK’ye karşı rakip ağları yayınlamayı başardı. Yarışmanın 36. dakikasında sahne alan Falcao, takıma eşitlik getiren hedefi kaydetti. Böylece, 34 yaşındaki oyuncu ligde 10 hedefe ulaştı. Ligin bu sezon 16 maçta Falcao’nun Tarım, Türkiye Kupası’ndaki ilk golü var.

Mariano alır askıya

Gaziantep FK maçında sarı kart gören Galatasaraylı Brezilyalı futbolcu Mariano askıya alındı. Mariano, Medipol Başakşehir maçında ekibi ile birlikte olmayacak.

Galatasaray’da Gaziantep FK maçından önce, 3 oyuncu sarı kart sınırındaydı. Sarı-kırmızı Mariano, Sofiane Feghouli ve Jean Michael Seri sınırdaki isimlerdi. 45 + 2 maç oldu. Dakikada sarı kart gören Mariano cezalandırıldı. Brezilyalı futbolcu 29. haftada Başakşehir maçında takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11’ine kıyasla Gaziantep FK’ye karşı 3 değişiklik yaptı.

Süper Lig’in 28. haftasında kendi alanlarında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın 11’i açıklandı. Teknik direktör Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11’ine göre sakatlıklar nedeniyle kadroda 3 değişiklik yaptı. Terim Muslera yokluğunda kaleyi Okan’a emanet ederken, geçen hafta orta sahada oynamayan Emre Akbaba ile Younes Belhanda’da ortaya çıktı. Savunmada Ahmet Çalık’ın ortağı Mario Lemina idi.

Gaziantep FK’a karşı Okan Kocuk, Mariano, Ahmet Çalık, Mario Lemina, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Emre Akbaba, Sofinae Feghouli, Henry Onyekuru, Younes Belhanda ve Radamel Falcao ile sarı-kırmızılar çıkacak.

Rezervler Berk Balaban, Şener Özbayraklı, Selçuk İnan, Martin Linnes, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Emin Bayram ve Taylan Antalyalı olacak.

Ahmet Çalık kırmızı kart görüyor.

Galatasaray’da, Kenan Özer maçın 55. dakikayı düşürmesi sonucu, Ahmet Çalık hakem Alper Ulusoy tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK ile karşı karşıya kaldı ve Ahmet Çalık kırmızı kart ile oyundan çıktı. Maçın 55. dakikasında, Younes Belhanda’nın arka pasosunda topu yakalayan Ahmet Çalık’ın müdahalesinden sonra hakem Alper Ulusoy, Ahmet’i pozisyondaki son adam olarak değerlendirdi ve doğrudan kırmızı ile cezalandırdı. kartı.

Geçen hafta sarı-kırmızılarda Adem Büyük kırmızı kart gördü.

Taraftarlara destek Mustafa Cengiz, Muslera ve Andone

Galatasaray taraftarları, Türk Telekom Stadı standlarında rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren Cumhurbaşkanı Mustafa Cengiz ile yaralanan Muslera ve Andone için destek afişleri astı.

Galatasaray taraftarları, Süper Lig’in 28. haftasında evde oynadıkları Gaziantep FK maçında Cumhurbaşkanı Mustafa Cengiz ve Fernando Muslera ve Florin Andone’u unutmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, El Fetih Suresi’nin (Inna Fetahna Leke Fethan Mubina) bir parçası olarak rahatsızlıkları nedeniyle operasyon geçiren Cumhurbaşkanı Mustafa Cengiz için ‘Dualarımız seninle başım’ diyen bir afiş astı. Geçen haftanın Çaykur Rizespor maçında yaralanan Muslera ve Andone’un da ‘Kalbimiz seninle olsun’ sözleriyle pankartları vardı.

Lemina Aslan kaptan oldu.

Galatasaray’da Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Ryan Donk’un yokluğunda Mario Lemina, Gaziantep FK maçının kaptanı olarak belirdi.

Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray sahaya kaptanlık yaptı. Fernando Muslera’nın yaralandığı yarışmada Selçuk İnan 11’e dahil edilmedi ve Ryan Donk sarı kart cezası nedeniyle olmadı, Koç Fatih Terim kaptan pozisyonu Mario Lemina’ya verdi. Lemina, savunmanın ortasında Ahmet Çalık ile bir tıpa yokluğunda da görevlendirildi.

Oğuzhan Ort – Mehmet Şirin Topaloğlu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi