ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-2 Konyaspor Maç Özetleri ve Golleri İzle

ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-2 Konyaspor Maç Özetleri ve Golleri İzle
21:12 - Kasım 7 2020 Cumartesi

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’a 2-0 yenildi ve bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Ligin ilk 7 haftasında 5 galibiyet ve 2 beraberlik kazanan sarı-lacivertliler ilk kez Konya’ya yenildi. Maçın 31. dakikasında hakem Ali Şansalan, Pelkas’ın golü atmadan önce Valencia’nın manuel müdahalesi nedeniyle VAR kararıyla golü iptal ederken, Konyaspor 67. dakikada Jevtovic ve 77. dakikada Kravets’in attığı gollerle sahayı kazandı. .

YARIŞMA VE HEDEFLERİN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar

26. dakikada Miloseviç’in uzun pasında savunmanın arkasına asılı kalan Kravets, kalecinin karşısına çıktığı pozisyonda overclock atışı denedi ancak kaleci Altay bu pozisyonda iyi bir pozisyonda kaldı ve golü engelledi.

31. dakikada sağdaki Gökhan Gönül pasını ceza sahası içinde sağda bulunan Pelkas’a transfer etti. Deri, Pelkas’ın gelişine plasebo vurulduğunda yuvarlak ağlara girdi.

35. dakikada hakem Ali Şansalan, VAR’ın uyarısıyla gol önündeki pozisyonu izledi. Neyse ki altın, Valencia’nın topu ele aldığı gerekçesiyle bir önceki pozisyondaki golü iptal etti.

39. dakikada yarı sahanın ortasında penaltı yayının ortasında yükselen Samatta, Sehic’te deri yuvarlak kaleciden ayrıldı.

Stadyum: Ülker

Hakemler: Ali Şansalan, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Ok

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Tisserand, Serdar Aziz, Caner, Ozan, Gustavo, Pelkas, Thiam, Valencia, Samatta

İkameler: Harun, Lemos, Mert Hakan, Cisse, Perotti, Bireysel, Sadık, Nazım, Novak, Ademi

Koç: Erol Bulut

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil Demirbag, Abdulkerim Bardakçı, Sitya, Oğuz Kağan, Jevtovic, Cikalleshi, Miya, Milosevic, Kravets

İkameler: Eray, Ozan Can Oruç, Hurtado, Shengelia, Alper Uludağ, Ali Karakaya, Emre Pehlivan, Şener Kaya, Daci

Koç: İsmail Kartal

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi