ÖZET İZLE | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray Maç Özetleri ve Golleri İzle

ÖZET İZLE | Fatih Karagümrük 2-1 Galatasaray Maç Özetleri ve Golleri İzle
22:00 - Aralık 18 2020 Cuma

YARIŞMA VE HEDEFLERİN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar

13. dakikada kazanılan serbest vuruşta Balkovec topu ceza sahasının ortasında yaptı, Linnes ise topu uzaklaştırdı ve Biglia’nın deri turu önünde kaldı. Arjantinli oyuncu Biglia’nın sert şutunda Okan kornerden topu tokatladı.

13. dakikada ceza sahası ortasında bulunan Koray’ın vuruşu fileyle karşılaştı. Ancak VAR uyarısının ardından Hakem Mustafa Öğretmenoğlu ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

32. dakikada ceza sahası dışında sağ taraftan topla buluşan Ndao, topu düzelterek direk kaleye gönderdi ancak meşe turu az farkla auta çıktı.

46. dakikada Karagümrük, mücadelenin ikinci yarısına başladı ve aniden hızlı bir atak başlattı. Sol kanatta topla buluşan Koray, arka direkte Ndao’yu gördü. Bu futbolcunun vuruşunda top ağlara gitti. 1-0

49. dakikada sağ kanatta topla karşılaşan Oğulcan, son çizgiye inerek ceza sahasına çevirdi. Bu noktada topla buluşan Feghouli’nin çapraz şutunda top üstten auta çıktı.

57. dakikada Emre Kılınç’ın sağ kanat ortasında ceza sahasında iyi yükselen Donk kafayı vurdu ancak direğin dibinden auta çıktı.

69. dakikada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakem Mustafa Öğretmenoğlu’na tepki gösterince kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

90 + 5. Koray’ın her dakika ceza sahasında Diagne’ye hareketinin ardından Mustafa Öğretmenoğlu penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu kullanarak Diagne topu ağlara gönderdi. 1-1

90 + 9. Dakikalar içinde hakem Mustafa Öğretmenoğlu, kendisine itiraz eden Enzo Roco’ya ikinci sarı kartını göstererek kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

90 + 11. Her dakika savunmada topla buluşan Ndao, savunmanın arkasına asılı olan Mevlüt’e uzun bir pas attı. Bu futbolcu, kaleciye karşı yaptığı şutta takımını tekrar öne çıkardı. 2-1

Stadyum: Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Serkan Ok, Murat Ergin Gözütok

Karagümrük: Viviano, Ramazan, Fatih Kuruç, Enzo Roco, Alparslan (Muhammed Egemen Pehlivan min.76), Biglia, Koray, Ndao (Murat Sarıgül min.90 + 12?), Aatif (Vato min.85), Balkovec, Sobiech ( Mevlüt min. 85)

Rezervler: Aykut Özer, Zeki Yıldırım, Efe Tatlı, Murat Sarıgül, Aksel Aktaş, Furkan Kara

Koç: Şenol Can

Galatasaray: Okan, Linnes (Ömer min. 82?), Donk, Marcao, Saracchi (Ömer min. 64), Taylan, Feghouli, Emre Kılınç (Ali Yavuz Kol min. 82?), Oğulcan (Arda min. 64), Emre Akbaba (Belhanda min. 64), Diagne

Rezervler: Kerem Yusuf Ersunar, Şener Özbayraklı, Etebo, Luyindama, Sekidika

Koç: Fatih Terim

Goller: Ndao (en az 46), Mevlüt (en az 90 + 11) (Karagümrük), Diagne (en az 90 + 5 puan) (Galatasaray)

Kırmızı kartlar: Fatih Terim (en az 69) (Antrenör), Marcao (maç bittikten sonra gördü) (Galatasaray), Enzo Roco (en az 90 + 9 (Karagümrük)

Sarı kartlar: Donk, Arda Turan, Ömer

Fatih Terim oyundan çıkarıldı

Süper Lig’in 13. haftasında Fatih Karagümrük’e konuk olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim kırmızı kart gördü. Mücadelenin 69. dakikasında Oğulcan Çağlayan’a yapılan müdahalenin ardından hakem Mustafa Öğretmenoğlu maça devam etti. Bu kararın ardından Arda Turan’a sarı kart gösterdi. Bunun üzerine Fatih Terim, Öğretmenoğlu’na itiraz etti ve “Nasıl hakemsin” diyerek tepki gösterdi. Daha sonra Mustafa Öğretmenoğlu tecrübeli teknik adama kırmızı kart göstererek onu oyundan çıkardı.

Fatih Terim daha sonra tepkisini sürdürdü ve “Maçı öldürdün, onları da mağlup ediyorsun. Sadece bir gardiyan olabilirsin. Futbolu bilmiyorsun. Akşam herkese anlat, çünkü Fatih hoca fırlattım. ahlaksız ve ahlaksızdı. “

Terim kavgayı tribünlerden takip etti.

Bozhan Memiş – Oğuzhan Ort – Mehmet Şirin Topaloğlu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi