ÖZET İZLE: Fatih Karagümrük 2 – 0 Başakşehir Maç Özeti ve Golleri İzle | Karagümrük Başakşehir Kaç Kişi?

ÖZET İZLE: Fatih Karagümrük 2 – 0 Başakşehir Maç Özeti ve Golleri İzle | Karagümrük Başakşehir Kaç Kişi?
23:00 - Eylül 25 2020 Cuma

Süper Lig’in üçüncü haftasında Başakşehir, deplasmanda Karagümrük’e 2-0 yenildi ve ilk 3 haftada 3 mağlup oldu.

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

8. dakikada Zukanovic ile hava topu mücadelesini kazanan Crivelli, doğrulup çaprazdan şut çekerken, kaleci Viviano gole izin vermedi.

12. dakikada Visca’nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Demba Ba döndü ve topa vurdu ancak top az farkla auta çıktı.

18. dakikada Biglia’nın pasını kullanan Lichaj, topu sağ kanattan ceza sahasına gönderdi. Bu noktada uygun pozisyonda bulunan Mevlüt, istediği gibi topu kontrol edemediği için mutlak bir şanstan yararlanamadı.

21. dakikada sağ kanatta topla karşılaşan Visca, son çizgiye inerek ceza sahasına gönderdi. Kalenin önünde bulunan Crivelli, topu net pozisyonda ıskaladı.

28. dakikada sol kanatta topla buluşan Sabo, topu ceza sahasına çevirdi. Ramazan’ın üzerinden atladığı top Ndao’da kaldı. Bu futbolcunun yerden şutunda top az farkla auta gitti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

47. dakikada soldan kornerden topu alan Biglia ön direğe ortaladı. Mevlüt bu noktada kafa ile tekme atarken Enzo Roco boş pozisyonda topu ağlara gönderdi. 1-0

51. dakikada Guldbrandsen’in sol kanadının ortasında ceza sahası içinde yükselen Demba Ba kafayı vurdu ancak top direğin dibinden dışarı çıktı.

61. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Edin Visca, uzaktan çok sert vurdu ancak kaleci Viviano bu pozisyonda topa hakim oldu.

62. dakikada bu kez ceza sahasında Demba Ba topu aldı. Tecrübeli oyuncu döndü ve rakibini savuşturdu ve uzaktan ona sert vurdu. Deri yuvarlak dar bir auta çıktı.

65. dakikada sağ kanatta topla buluşan İrfan Can, rakibinden sıyrılıp ceza sahası önüne gelerek şutunu çekti. Zukanovic’in ayağını koyduğu deri yuvarlak köşeye gitti.

82. dakikada orta sahadaki müdahalede Erik Sabo’ya yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarı kartını gören İrfan Can, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

90. dakikada sağ kanattan hareket eden Ndao, kendisine gönderilen topu beklemeden Erik Sabo’ya verdi. Bu futbolcu beklemeden yerden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

90 + 3. Ceza sahasında her dakika meydana gelen karmda Mete Kaan şutunu çekti. Guldbrandsen Viviano’dan dönen topu tamamladı, ancak top direkten döndü.

Stadyum: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ali Şansalan, İsmail Şencan, İbrahim Bozbey

Karagümrük: Viviano, Lichaj, Roco, Zukanovic, Balkovec, Lucas Biglia, Ndao, Sabo, Ramadan (Koray min.89?), Darri (Aatif min. 80), Mevlüt (Vato min.73)

Rezervler: Aykut, Alparslan, Efe, Murat, Fatih, Aksel

Koç: Şenol Can

M. Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck (Berkay min.62), Epureanu, Hasan Ali, İrfan Can, Mahmut (Mehmet Topal min.46), Visca (Aleksic min.72), Kerim Frei (Guldbrandsen min.46), Crivelli, Demba Ba (Mete Kaan min. 84?)

Rezervler: Volkan, Aleksic, Muhammed Emin, Cemali, Enes, Alican

Koç: Okan Buruk

Goller: Enzo Roco (en az 47), Sabo (en az 90) (Siyah Gümrük)

Kırmızı kart: İrfan Can (en az 82) (M. Başakşehir)

Sarı kartlar: Biglia, Koray (Karagümrük), Kerim Frei (M. Başakşehir)

ALAKALI HABERLER

İrfan Can kırmızı kart gördü

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi