ÖZET İZLE | Denizlispor 0-2 Fenerbahçe Maç Özetleri ve Golleri İzle

ÖZET İZLE | Denizlispor 0-2 Fenerbahçe Maç Özetleri ve Golleri İzle
21:12 - Aralık 6 2020 Pazar

YARIŞMA VE HEDEFLERİN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar

9. dakikada Ferdi’nin ceza sahasına sağdan girerek verdiği pasta Cisse, deri yuvarlak ağları düzgün bir vuruşla getirdi. 0-1

18. dakikada Sagal’ın serbest vuruşu ceza sahası içinde Bakalorz’a isabet etti ve top Altay’da kaldı.

21. dakikada Caner sol kanattan zemini açarken, kimse dokunamazken, top kale çizgisinin önünden geçti ve savunma topu uzaklaştırdı.

30. dakikada Ozan’ın pası ile topla buluşan Mert Hakan ceza sahasının sol çaprazından şut çekti ve kalenin sağından dışarı çıktı.

34. dakikada Sagal’ın sol kanattan verdiği pasta topunu gören Rodallega, ceza sahasının hemen üzerinden sert bir şut çekti ve küçük bir farkla dışarı çıktı.

41. dakikada Caner sağ kanattan köşe vuruşu kullandı ve ön direkte topla buluşan Gökhan, yuvarlak deri ağlara gitti. 0-2

52. dakikada Serdar Aziz’in ceza sahasına manuel müdahalesinin ardından oyuna devam edilen hakem Ali Palabıyık, VAR uyarısıyla pozisyonu incelemeye gitti. İncelenen pozisyonun ardından hakem Palabıyık penaltı noktasını gösterdi.

54. dakikada Fenerbahçe’nin 10 kişi kaldı. Hakem Ali Palabıyık pozisyonu incelemek için VAR’a giderken, Serdar Aziz ısrarlı itirazlarının ardından sarı kart gördü. Penaltı kararı ile ikinci sarı kartı gören Serdar Aziz, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

56. dakikada kaleci Altay, Murawski’nin vuruşunu hücreledi.

57. dakikada sol kanatta kullanılan kornerde Sagal’ın ortasıyla karşılaşan Mustafa Yumlu pasını Murawski’ye transfer etti. Murawski’nin vuruşu savunmadan geri geldi.

77. dakikada Sagal’ın ceza sahası dışından sert vuruşunu yapan Altay, son dakikada korner attı.

78. dakikada kullanılan köşe vuruşunda, Mesanovic’in penaltı noktasından kaleci Altay’ın yakınında yaptığı vuruşta köşeye sıkıştı.

80. dakikada Bergdich’in ortasına yükselen Mesanovic, en üstteki direğe çıktı ve dışarı çıktı.

88. dakikada Fenerbahçe ceza sahasında karambol sonunda Ali Palabıyık penaltı kararı verdi. Daha sonra VAR’dan gelen uyarı ile pozisyonu inceleyen Palabıyık, ceza kararını iptal etti.

Stadyum: Denizli Atatürk

Hakemler: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Çimen

Denizlispor: Pantilimon, Özer, Oğuz (Subotic min.46), Mustafa, Bergdich, Bakalorz (Mesanovic min.46), Murawski (Varela min.77), Sacko (Recep min.87), Sagal, Aissati, Rodallega (Leismann min .90?)

Rezervler: Cenk, Hüseyin, Muhammet Özkal, Recep, Mert, Muhammed Eren Kıryolcu

Koç: Kenan Atik

Fenerbahçe: Altayx, Gökhan, Serdar, Tisserand, Caner, Ozan, Sosa (Tolga min. 82?), Ferdi (Valencia min. 82?), Pelkas (Sadık min. 58), Mert Hakan, Cisse (Thiam min. 75? )

Rezervler: Ahmet Oytun, Ömer Faruk, Fatih, Novak, Uğur, Eyüp

Koç: Erol Bulut

Goller: Cisse (en az 9), Gökhan (en az 41) (Fenerbahçe)

Kırmızı kartlar: Serdar (en az 54) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Bergdich, Bakalorz, Rodallega (Denizlispor), Ozan, Caner (Fenerbahçe)

Fadıl Pişkin – Eren Elyesa Polat – Semih Can Yılmaz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi