ÖZET İZLE: Beşiktaş 2-0 Fenerbahçe Maç Özeti ve Gol İzle | Beşiktaş Fenerbahçe maçı kaç tane?

ÖZET İZLE: Beşiktaş 2-0 Fenerbahçe Maç Özeti ve Gol İzle | Beşiktaş Fenerbahçe maçı kaç tane?
23:12 - Temmuz 19 2020 Pazar

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında derbi mücadelesinde Fenerbahçe’ye ev sahipliği yaptı. Sezonun son derbisinde, siyah ve beyazlar Vida ve Gökhan Gönül’ün golleriyle rakibini 2-0 yenmeyi başardı. 25. dakikada Fenerbahçe’de kırmızı kart gördü ve 10 kişi takımdan ayrıldı.

Maçtan dakikalar

8. dakikada Beşiktaş defansın önündeki topu Deniz Türüç alamadı. Gökhan Gönül kaleci Ersin tarafından kornere gönderiliyor.

13. dakikada Beşiktaş savunmasına atılan uzun topta, Roco kaçırdığı zaman Vedat turunun önünde kaldı. Bu futbolcu Ersin’e overclock atışı denedi, ancak Gökhan Gönül tehlikeyi ortadan kaldırdı.

Caner 18. dakikada serbest vuruş kazandı. Bu futbolcunun ortasında Vida’nın başlığı yandan biraz auta idi.

19. dakikada Ersin kalesinde dev oldu. Hasan Ali’nin ortasında, Ersin ceza sahasında topu aldı ve topu aldı. Meşin, Emre’nin önünde kaldı. Ersin topu kornere göndererek uzaklaştırdı.

25. dakikada Vida’nın arkasına sarı kart aldı ve VAR uyarısından sonra Hakem Halil Umut Meler pozisyonu tekrar izledi. Meler Vedat sarı kartını iptal ederken, oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi.

33. dakikada Beşiktaş ceza sahasında topla buluşan Deniz Türüç, Roco’dan kaydı ve şutu çekti, ancak top defansın arkasına döndü. Emre Belözoğlu röveşata vurdu, ancak turun turu küçük bir farkla çıktı.

35. dakikada Caner Erkin’in köşe vuruşu Altay’ın ceza sahası dışındaki ceza sahasından topa vurduğu Altay bu pozisyonda gol atmaya izin vermedi.

Emre’nin 39. dakikasında topla buluşan Hasal Ali Pavement, mesafeden çok sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Ersin topu tokatlayıp köşeye gönderdi.

48. dakikada Caner Erkin, Altay’dan ortasına doğru topu almaya çalışırken Falette ile çarpıştı. Burak Yılmaz atıl topu Lens’e gönderdi. Son dakikada Altay müdahale etti ve bu şutta golü engelledi.

56. Boateng bırakarak kazanılan serbest vuruşta Burak Yılmaz topu doğrudan kaleye vurdu. Bu pozisyonda Altay hedefe ulaşarak ulaşamadı.

62. dakikanın içinde Diaby ceza sahası içinde topu ceza sahasına Lens, Atiba gönderdi. Top, bu futbolcunun vuruş pozisyonunda hedefe paralel gitti.

63. Vida 3 rakibini çıkardı ve Merceğe verdi. Bu oyuncunun ortasında, ceza sahasında Boyd içeri döndü ve Vida kaleci Altay topu ağlara göndermeden önce topa dokundu. 1-0

Caner Erkin ön direğe 70. dakikada soldan kazanılan köşe vuruşunda ortaladı. Bu noktada, kafasını vuran Gökhan Gönül topu ağa gönderdi ve farkı 2’ye çıkardı. 2-0

74. dakika içinde sol kanatta topla buluşan Rodrigues ceza sahasının önünde bir mesafeden sert bir vuruşla kaleci Ersin topu kornere çeldi.

Stat: Vodafone Parkı

Hakemler: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Cevdet Kömürcüoğlu

Beşiktaş: Ersin, Gökhan Gönül, Vida, Rokoko, Caner, Elneny, Lens (Necip min. 68), Atiba, Boateng (Diaby min. 59), Boyd (Güven min. 85?), Burak Yılmaz

Rezervler: Utku, Erdoğan, Dorukhan, Rıdvan, Kerem, Kartal

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Emre (Rodrigues min. 67), Deniz, Ozan (Jailson min. 72), Tolga (Ömer Faruk min. 89?), Ferdi, Vedat

Rezervler: Harun, Allahyar, Zajc, Jailson, Murat Sağlam, Cenk Alptekin, Muhammed Gümüşkaya, Emir Miray

Teknik Direktör: Tahir Karapınar

Goller: Vida (min 63), Gökhan Gönül (min 70) (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Vedat (min 25) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Lens, Gökhan Gönül, Caner (Beşiktaş), Falette, Deniz Türüç, Tolga Ciğerci, Jailson (Fenerbahçe)

Bozhan Memiş – Uygar Aydın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi