Otel çalışanı, havada asılı duran gizemli nesneyi görünce şok oldu

Otel çalışanı, havada asılı duran gizemli nesneyi görünce şok oldu
10:00 - Aralık 7 2020 Pazartesi

Boğazkent Mahallesi’nde bir otelde çalışan Ali Can, güvenlik kameralarını izlerken denizin üzerinde kırmızı renkli bir cisim gördü. Can yakınlaştırdı ve nesnenin ne olduğunu incelemeye başladı.

“Kırmızı ışık yayan bir nesneye benziyordu”

Ali Can, görüntülerde kırmızı nokta belirdiğini anlatarak, “Önce kameralar küçük moddaydı. Büyük bir ekran yaptım ve ardından yakınlaştırırken kırmızı veya pembemsi bir ışık yayan bir nesne gördüm. Bir insan olarak, ‘bu nedir? Gökyüzünde farklı medya kuruluşlarında, internette ve televizyonlarda görülen bazı nesneler gördüğümüzde akla geliyor. Bu yüzden böyle bir şeyin olabileceğini düşünüyorum veya buna benzetiyorum. Tam olarak hiçbir şey söyleyemem. Çünkü uzun bir mesafeydi. Denizde fark ettim. 10 dakika izledim. Kameraları geri aldığımda, 20 dakika boyunca durduğunu gördük. Yani üçgen kubbeli çapraz bir obje idi. Kırmızı ışık yayan bir nesneye benziyordu ”dedi.

Gizemli nesneyi telefonunun kamerası ile yakaladığını kaydeden Can, şu ifadeleri kullandı:

Sosyal medya hesabımda bununla ilgili bir fotoğraf paylaştım. Çok ciddiye alınmadılar, hatta bir drone olabileceğini bile söylediler. Elbette herkesin yorumu farklı ama bunu canlı olarak görüyorum. Bu tür şeyler herkesin başına gelmez. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama gerçek bu. Benim tarafımdan yapılan herhangi bir montaj değil. Tamamen gerçek bir nesneydi. “

Mehmet Demirci

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi