Osmaniye’de ‘uçuran’ hortumla 10 metre yükseldi

Osmaniye’de ‘uçuran’ hortumla 10 metre yükseldi
18:05 - Mart 27 2019 Çarşamba

Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde meydana gelen hortumda, gölgelik şemsiyesini uçmasın diye tutmaya çalışan bir kişinin havaya uçma görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Şemsiyeyi tutan vatandaşın şemsiye ile birlikte yaklaşık 10 metre yükseldiği ve ardından yere düştüğü görüldü. Sebze halinde meydana gelen olayın mağduru olan kişi, hortumun etkisiyle ‘zoraki’ uçma deneyimini hafif sıyrıklarla atlattı.
25 Mart 2019 tarihinde Kadirli Belediyesi Sebze Halinde meydana gelen olayda aniden başlayan ve 10 dakika süren şiddetli rüzgarın etkisiyle gölgelik olarak kullanılan şemsiyeler havalanmaya başladı.
Bu arada Mehmet Ali Çanak isimli kişi rüzgarın etkisiyle havalanmaya başlayan şemsiyenin demir ayaklıklarının üzerine ağırlık olsun diye çıktı. Hortum şemsiyeyi tutmaya çalışan 3 kişiyi de şemsiye ile birlikte havaya kaldırdı.
Rüzgarla Birlikte Tam 10 Metre Havalandı

Hortumla havalanan şemsiyeyi tutan 2 kişi şemsiyeyi bırakırken platform üzerine çıkmış olan Çanak, şemsiye ile birlikte yaklaşık 10 metre yüksekliğe kadar çıktı ve düştü. Yaralanan Mehmet Ali Çanak’ın şemsiye ile birlikte havalanma anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.